май 02, 2024

Ергенът Виктор прави „чук и бег“ с нова мадама

Мнозина се питат дали не става въпрос за платени услуги

https://kliuki.net/liubopitno/ergenat-viktor-pravi-chuk-i-beg-s-nova-madama/214380 Kliuki.net
Ергенът Виктор прави „чук и бег“ с нова мадама

Оказва се, че фитнес инструкторът Виктор Стоянов, който стана известен покрай участието си в първия сезон на „Ергенът“, има нова връзка, която обаче упорито крие.

Мачото напълно е забравил бившата си Мария Тарашманова след като вече се натиска с нова мацка.

 

Запознати издават, че Стоянов ощастливява почти всяка вечер новата си изгора в кв. „Сухата река“. Връзката им е далеч от сериозна – и двамата са наясно, че се срещат единствено за задоволяване на нагона. 

 

Ергенът Виктор прави „чук и бег“ с нова мадама

Съседи на мистериозната дама разкриват, че Стоянов идва вечер, паркира колата, след което с бодра крачка се отправя към жилището й, където остава не повече от 2 часа. Дори не остава да нощува в дома й, а и винаги си тръгва преди полунощ, сякаш го е страх каретата му да не се превърне в тиква.

 

За никого не е тайна афинитетът на Виктор към по-зрели дами, което означава, че няма да е изненада, ако се окаже, че се среща с някоя разведена майка, по-голяма от него.

Очевидци разпознават риалити героя по „Тесла“-та, която си купи преди няколко месеца и допълват, че електричката прилича на коледна елха отвътре.

 

Припомняме, че след финала на „Ергенът“, Виктор си пробва късмета в телевизията, но не му се получиха нещата. Закучиха се и сериозните му планове за самостоятелен бизнес…

Източник: Уикенд