декември 09, 2023

Ето го лъскавия дом на Андрей Арнаудов (СНИМКА)

В Инстаграм той сподели видео от хола на дома си

https://kliuki.net/liubopitno/eto-go-laskaviya-dom-na-andrey-arnaudov-snimka/209872 Kliuki.net
Ето го лъскавия дом на Андрей Арнаудов (СНИМКА)

Вечно заетият продуцент трудно намира време да се наслади на лукса. Къщата му е потънала в зеленина. Холът се слива със стъклена преграда с ливадата в двора му. Зад гърба му е намерила място страхотна картина., свързана с новата голяма цел на Иван и Андрей.

С поста си  благодари за милите думи, които е получил след първия тийзър за филма „Гунди Легенда за любовта“. Хиляди българи са го изгледали. Вярва, че това , което предстои ще е още по-добро.

Нито Андрей Арнаудов, нито половинката му, Емануела Толева, са от известните личности, които „канят гости” в личния си живот.  Емануела е бивша спортистка и модел и това определено ѝ личи.

Те са заедно и на работа, и във вкъщи, а романтичната им история започва до кофата за боклук. Месец след запознанството им в квартала, тя заживява в дома му - за да се научат на обич и мълчание. И дори да работят заедно в някои от сезоните на "Фермата".

Двамата с Андрей се събират в момент, когато и двамата са готови да имат семейство. Смята, че това е ключово във взаимоотношенията им, защото първоначалният контакт е едно, но после дали ще останат двама души заедно, е съвсем различно.

Източник: zajenata.com