април 28, 2024

Ето го мъжът, с когото Райна слагала рога доста време на Башар Рахал (ФОТО)

Все още около новия й витае пълна мистерия

https://kliuki.net/liubopitno/eto-go-mazhat-s-kogoto-rayna-slagala-roga-dosta-vreme-na-bashar-rahal-foto/206279 Kliuki.net
Ето го мъжът, с когото Райна слагала рога доста време на Башар Рахал (ФОТО)

Прави впечатление, че от известно време насам леглото на Райна Караянева топли млад и сексапилен брюнет.

 

Само допреди два месеца тя категорично отричаше информацията, че двамата с Башар Рахал са се разделили, а към днешна дата вече показва снимки с новата си изгора.

 

Ето го мъжът, с когото Райна слагала рога доста време на Башар Рахал (ФОТО)

Все още не се знаят подробности за новия избраник на Райна, освен, че е видимо по-млад от Башар и изглежда доста добре. Припомняме, че през есента Рахал ще чукне 49 години, а вече бившата му половинка ще стане на 34 след броени дни. Очевидно разликата във възрастта им си е казала тежката дума.

 

Ексманекенката, набедена за актриса покрай връзката си с Башар, показа снимка с актуалната си тръпка, но не спомена къде е направен фотосът, нито пък името на човека, с когото позира. Не се знае и с какво се занимава.

 

Не е трудно обаче човек да се досети, че това е новият мъж, около когото мистерията явно ще се разбулва постепенно. По този начин Райна ще продължи да поддържа жив интереса към себе си.

 

Припомняме, че благодарение на Башар, Райна стана звезда и за нея се отвориха вратите към киното и телевизията, получи роли на голям екран и освен това й бе дадена възможността да се изяви като продуцент, както и да звездее с интервюта във всевъзможни предавания. Тя дори успя да укроти ливанеца, за когото се знае, че е със слаб ангел, превръщайки го в примерна половинка на любимата си, разхождайки я из света. Очевидно това не й е било достатъчно, след като му е слагала рога от доста време насам. Когато разбрал за изневерите й, Рахал й бил шута.

Той все още й е толкоз обиден, че дори не иска да я вижда.

Източник: Уикенд