май 22, 2024

Ето как реагира Константин на мълвата, че е изпил 7 тона алкохол

Категоричен е, че няма как да е на върха цели 25 години, ако е такъв

https://kliuki.net/liubopitno/eto-kak-reagira-konstantin-na-malvata-che-e-izpil-7-tona-alkohol/220321 Kliuki.net
Ето как реагира Константин на мълвата, че е изпил 7 тона алкохол

Фолк певецът Константин се оказа истинско чудо на медицината или поне така излиза след признанието, което направи при последната му медийна изява, когато отбеляза, че е изпил 7 тона алкохол от началото на кариерата си.

Той направи сметката в интервю за предаването „Събуди се“, където разказа за благотворителните си инициативи, възползвайки се от случая да обори някои от слуховете по негов адрес.

 

Докато пътуват с журналиста Красимир Боев към Дрен, Константин налива уиски в метални чаши, отбелязвайки, че в умерени количества е полезно. Както е известно хитовият певец използва услугите на шофьор. Той се бе запътил към среща с младежи, които с общи усилия преобразили селото, а Коцето им помогнал, включително и финансово, за да си направят дискотека, в която да се забавляват.

 

Певецът отбелязва, че кара внимателно, макар да дава вид на „някакъв олигофрен, който пие, там наркотици, всякакви други простотии, което е абсолютна лъжа“. Той е категоричен, че няма как човек, който е 25 години на върха да е такъв и допълва, че трябва да е отговорен и последователен в действията си.

Той дори е бесен на проявите на безразсъдство като тази да шофираш под въздействието на алкохол или наркотици.

Фактът, че преди няколко седмици певецът пръв се включи в шегите за Диона, бе изтълкуван като подигравка, но всъщност се оказа подкрепа. Константин отбеляза, че на него не му се е случвало да се напие или дрогира и да кара колата си.

 

Макар отговорен и дисциплиниран шофьор обаче, Константин не е въздържател. Предвид мълвата, че на всеки концерт изпива по литър алкохол, според бързите сметки, които направи, за над 7000 участия и концерти, е изпил 7 тона алкохол.

 

Не само, че не пренебрегва здравето си, дори напротив. Така например всеки януари почива като посвещава времето на семейството си – жена му Надя и двете им деца.

Спортува, не пропуска да си направи пълни медицински изследвания, както и вливки, които по всяка вероятност са за подсилване на организма. Категоричен е, че черният му дроб е в идеално състояние.

Коцето не пропусна да се похвали, че програмата му е запълнена до 2025 г.  

Източник: Уикенд