September 19, 2024

Ето коя ще е новата водеща на „Преди обед“

Очевидно стартът на новия сезон носи много изненади за зрителите

https://kliuki.net/liubopitno/eto-koya-shte-e-novata-vodeshta-na-predi-obed/229417 Kliuki.net
Ето коя ще е новата водеща на „Преди обед“

От bTV продължават да мълчат кой ще седне на мястото на Деси Стоянова в Преди „обед“. Ясно е обаче, че уж фаворитката за мястото Натали Трифонова, се е разминала с тази възможност. Основното име, което се спряга към момента е това на многодетната майка Зейнеб Маджурова, която вече трябва да се върне на работа след двугодишен отпуск по майчинство. Това ще стане ясно още утре – 2 септември, когато стартира новия сезон на предаването. Освен това според мълвата занапред предаването можело да има няколко водещи, а не само една, както бе досега.

 

Очевидно от bTV са решили да поддържат до последно мистерията около най-големия въпрос това лято „Кой ще седне на мястото на Деси Стоянова в „Преди обед“?“.

За момента се знаят четири характерни черти за новата водеща на предаването – че е майка, танцува, обича малини и скача от високо или поне така пише в официалното съобщение, което телевизията разпространи миналия понеделник, точно седмица преди старта на новия сезон.

Както сами се досещате, това описание автоматично изхвърля Натали Трифонова от класацията, тъй като не покрива първата характеристика – тя няма деца. Чаровната синоптичка ще остане водеща на „Култ“.

 

Затова пък Зейнеб Маджурова покрива всичко, посочено в лаконичното описание. Известно е, че тя има три деца – голямата й дъщеря Мириам и двете близначки Василиа и София, които роди точно преди две години. Тя танцува – участвала е в третия сезон на шоуто „Денсинг Старс", въпреки че не се задържа дълго на дансинга.

 

Именно блондинката стана първата отпаднала състезателка в своя сезон и все пак до ден днешен обича да напомня, че е била част от предаването. По отношение на точката „скача от високо“, може да се каже, че преди да стане майка, е правила екстремни неща, включително скачане с бънджи и летене с парапланер и балон. Колкото до малините, кой не ги обича? Тази точка от описанието на новата водеща може да бъде отнесена поне към 90% от жените.

 

Според слуховете, малините се свързват с популярната комедиантка Оля Малинова, която се вихри по родните сцени, но рядко можеш да я видиш в ефир. Тя е ужасно забавна и способна да разсмее дори мъртвец. Варненският й акцент обаче е толкова силен, че сигурно половин България и цяла София ще се наежи срещу мекия й говор, ако го слуша всеки божи ден по Би Ти Ви. Малинова е близка с основателката на популярната платформа „Майко мила" Красимира Хаджииванова, която пък е близка с продуцента Жоро Тошев и десетки пъти е гостувала в „Преди обед”. Двете. Често излизат заедно на сцената, а Хаджииванова би могла да бъде „майката" от мъглявото. описание на новата водеща (или няколко водещи) – именно заради своята платформа „Майко мила".

 

Въпросното описание най-вероятно дава по една отличителна характеристика на всяка една от новите водещи, които ще излизат в ефир вместо Деси Стоянова - в случай, че ще са няколко. Едната е „майка“, друга „обича малини", третата „скача от високо, каквото и да означава това, а четвъртата „танцува.

 

Зейнеб неведнъж е гостувала в студиото на „Преди обед”, била е и седмичен коментатор там, така че ще се чувства достатъчно удобно, за да поеме работата на Деси Стоянова. Въпросът обаче е дали публиката ще я приеме?

Блондинката от Бургас, която преди години изгря в телевизията с участие в първия сезон на „Биг Брадър” в страната ни, не може да се похвали с кой знае каква зрителска любов. На фона на Деси Стоянова, която е любимка на публиката, Маджурова е, меко казано, недолюбвана. Хората най-често я намират за досадна, дразнеща и излишно натрапвана, въпреки че не е ясно с какво провокира такива реакции, тъй като е изключително позитивна и усмихната на екран.

 

Друго име, което се спряга, е на д-р Неделя Щонова, която спечели „Денсинг Старс” тази пролет. Тя се радва на висок рейтинг и има добра подготовка по всякакви теми, така че ще може да води интервюта, но е твърде заета, за да се занимава с ежедневен пряк ефир от близо 3 часа. Той би й отнел голяма част от времето, което иначе посвещава на медицината и науката. Проблемът би бил решен, ако има още няколко водещи освен нея и участието й се ограничи до веднъж или най-много два пъти седмично. Невроложката най-вероятно ще продължи да работи и по своето авторско предаване „Светът на здравето”.

 

Сред спряганите за нова водеща е и съдийката по състезателни танци Франциска Йорданова, която изгря в родния ефир миналата пролет като част от журито

на „Денсинг Старс”. Продуцентът на „Преди обед" Георги Тошев издаде преди няколко месеца, че подготвя заедно с нея проект, с който щял да изненада зрителите наесен. Но дали ще я направи водеща? Франциска е красива, симпатична, харизматична, спец е по танците, но може ли да замести опитен журналист като Деси Стоянова? Такава задача всъщност е почти неизпълнима, защото малко звезди в страната ни биха могли да се състезават с досегашното лице на шоуто по своята професионална подготовка, лично обаяние и безупречен имидж.

 

От Би Ти Ви официално потвърдиха, че шоуто посреща новия тв сезон с „чисто нова концепция, нови теми, рубрики и лица”. Но точно какво ще бъде това ново съдържание и кои ще са новите лица, остава тайна до 2 септември.

Студиото също ще бъде обновено. Единственото, което се запазва, е водещият Петър Дочев.

Източник: Уикенд