март 29, 2024

Ето я бременната с второто й дете Антония Петрова (ФОТО)

https://kliuki.net/liubopitno/eto-ya-bremennata-s-vtoroto-y-dete-antoniya-petrova-foto/166506 Kliuki.net
Ето я бременната с второто й дете Антония Петрова (ФОТО)

Изглежда ще съобщи благата вест, когато отрочето й се появи на бял свят

Тези дни Антония Петрова-Батинкова най-накрая зарадва феновете си със снимка от втората й бременност.

Носителката на титлата „Мис България“ 2009 изглежда ще стане майка за втори път до броени дни. Въпреки това тя продължава да крие, че със съпруга й са в очакване на втора рожба.

Прави впечатление, че в социалната мрежа, където по принцип Антония Петрова е доста активна, не е публикувала снимки в цял ръст от доста време. А във времето, в което го правеше напоследък, винаги поставяше чанта пред корема си, докато позира. Съмненията за бременността й се подклаждат и от избора й на тоалети.

Ето я бременната с второто й дете Антония Петрова (ФОТО)

Преди Антония Петрова често пъти подчертаваше стройната си фигура с рокли по тялото или пък радваше феновете си със снимки по бански. От няколко месеца обаче тя не се снима на плажа в цял ръст. За събития пък залага на все по-широки тоалети, за да не й личи наедрелият корем. Тя не направи изключение дори когато през април беше със съпругата и сина си на Малдивите, нито пък по време на юнската им ваканция на Миконос.

Въпреки почти 100%-вата убеденост на феновете й, че е в очакване на втората си рожба, тя упорито продължава да мълчи по темата. По всичко личи, че е взела решение да съобщи благата вест, след като рожбата й се появи на бял свят.

Запознати припомнят, че миската сподели за бременността със сина си Благовест някъде около петия месец. Тогава тя разкри, че със съпруга й са разбрали, че ще стават родители два дни преди сватбата.  

Източник: Уикенд