април 28, 2024

Ева Тепавичарова показа сочно тяло на плажа (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Прави впечатление, че актрисата е заложила на свободна зона

https://kliuki.net/liubopitno/eva-tepavicharova-pokaza-sochno-tyalo-na-plazha-goreshti-snimki/207839 Kliuki.net
Ева Тепавичарова показа сочно тяло на плажа (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Актрисата Ева Тепавичарова се наслаждава на почивката си, разливайки се на плажа.

 

В същото време невръстният й син Самуил копае дупка в близост до нея, а двете им кучета, които са от породата „Кокершпаньол“ тичат наоколо, потапяйки се във водата понякога и изглеждат щастливи.

 

Ева Тепавичарова показа сочно тяло на плажа (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Ева Тепавичарова показа сочно тяло на плажа (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Звездата от „Столичани в повече“ бе положила едрогабаритното си тяло върху синя хавлия на пясъка. Бе заложила на бански от две части, като не бе пропуснала и слънчевите очила, зад които криеше очите си.

 

За разлика от мнозина, тя не бе избрала да лежи на сянка под чадъра, а бе изложила тялото си директно под парещите слънчеви лъчи. За целта обаче бе предприела нужните мерки – предварително се бе намазала със слънцезащитен продукт с 50-ти фактор.

 

Ева Тепавичарова показа сочно тяло на плажа (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

Ева Тепавичарова показа сочно тяло на плажа (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 4

По едно време актрисата сложи ръка на лицето си и се унесе в сладка дрямка, похърквайки. Един от домашните й любимци обаче стоеше неотлъчно до главата й, за да я пази. За момента Ева все още не може да се похвали с тен, дори напротив – бяла е като сирене. Останалите членове от семейството й също не могат да се похвалят със загар, но до края на почивката има време и вероятно ще почернеят.

 

Прави впечатление, че актрисата и семейството й са заложили на свободна плажна зона, спестявайки 30-40 лв. ежедневни разходи за шезлонг и чадър.

Източник: Уикенд