март 19, 2024

Евгени Генчев наистина откри любовта в „Ергенът“

Виртуозният пианист се загаджи в романтичното шоу

https://kliuki.net/liubopitno/evgeni-genchev-naistina-otkri-lyubovta-v-ergenat/199513 Kliuki.net
Евгени Генчев наистина откри любовта в „Ергенът“

Оказва се, че световноизвестният пианист Евгени Генчев наистина е открил любовта в „Ергенът“, където е главно действащо лице в новия сезон.

 

Припомняме, че епизодите бяха заснети през есента в Турция и скоро ще бъдат излъчени по bTV. Мълвата носи, че една от 25-те кандидатки наистина е успяла да плени сърцето му. За това го издаде участничката от първия сезон Благовеста Бонбонова.

 

Евгени Генчев наистина откри любовта в „Ергенът“

Любопитно е обаче, че интервюто, в което Благо направи това разкритие, по-късно бе изтрито, което навява на мисълта, че е издала нещо, което не е трябвало. Тя не крие, че завижда на участничките в новия сезон, тъй като Евгени е много по-симпатичен и чаровен от Виктор.

Водещият Наум Шопов пък сподели, че новият сезон ще е много по-интересен.

                                                                                                                                                                         

Вече станаха ясни и лицата на участничките, които ще се борят за вниманието на 33-годишния пианист. Някои от тях са познати на широката общественост, други са кандидат-инфлуенсърки, които тепърва ще набират скорост в риалитито. Участие ще вземат и две неизвестни за широката общественост чалгаджийки – Крисия D и Джия (Гергана Анчева).

Сред участничките е и Мис Вселена България 2022 – Кристина Пламенова. По всяка вероятност обаче нито една от тях не е успяла да влезе под кожата на Евгени Генчев и финалистката е друга.

 

От кухнята на риалитито издават, че момите страдали от крайно изтощение заради огромната натовареност по време на снимките в Бодрум. Освен това те не разполагали с никакво лично пространство, тъй като за икономия били набутани по 6 в стая. Поради тази причина повечето от тях останали неприятно изненадани от реалността в шоуто.

 

Евгени Генчев бил по-свободен откъм задължения, но кандидатките за сърцето му снимали до малките часове на нощта. Музикантът вече даде заявка, че е доста по-емоционален от предшественика си. в същото време пък Виктор Стоянов изрева, че е много разочарован от bTV и се чувства излъган от предаването.

Източник: Уикенд