October 27, 2024

Евгени Генчев прежали Валерия и се натиска с ново гадже

Пианистът от „Ергенът“2 пусна романтични кадри с инфлуенсърката и водеща Ивка Бейбе

https://kliuki.net/liubopitno/evgeni-genchev-prezhali-valeriya-i-se-natiska-s-novo-gadzhe/232658 Kliuki.net
Евгени Генчев прежали Валерия и се натиска с ново гадже

Както вече стана ясно, Евгени Генчев, чието име нашумя покрай участието му във втория сезон на „Ергенът“, е разделен с манекенката Валерия Георгиева, с която се залюбиха по време на предаването, но отдавна не са забелязвани заедно. Запознати издават, че връзката им вече е приключила категорично.

 

Прави впечатление, че пианистът никак не си губи времето и от известно време е забелязван в компанията на друга дама. Той дори е заснел романтична фотосесия с инфлуенсърката и водеща Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Тя е особено популярна сред младежите с откровено просташките анкети, които прави в столичните дискотеки.

Кадрите, които Ивка пусна в социалната мрежа навръх рождения си ден, предизвикаха противоречиви коментари. „А къде е кучкарката? Нали имахте голяма любов?“, „Мама Светла рязко ще вдигне кръвното пак!“, вайкат се почитатели на музиканта.

 

Ето какво написа брюнетката с много естетични корекции по случай празника си: „И слънце, и мъгла, и проливен дъжд, и дъга дори – това е животът! Бъркоч ОТ емоции!” Какво ще си сложиш? Ти избери. Подправките са в твоите ръце. И досущ като интервю, така летят въпросите в главата ти, но не ги задаваш на друг, а на себе си. Огледалото е твоят приятел и най-голям враг. Клепачите често се примиряват и затварят. Умората се е впила в теб като скреж по трева – зимна утрин. Глобяваш се. Перфорираш си билета. Критики летят от всички лагери. Приятелски и вражески. Но ти не си враг. Ти си изкуство. Твори любов. Бъди любов. Обичам рождените си дни. Особено когато ги прекарвам с любими хора. 25. Благодаря ти, Евгени Генчев!“. До името на пианиста, Ивка е сложила и сърце.

 

Иванова набра популярност в социалната мрежа Тик-Ток по време на пандемията. Тогава тя отнесе много подигравки заради несполучливо сложения хиалурон в устните. Впоследствие младата дама отиде в известна столична клиника и оправи щетите по лицето си. После си постави силиконови импланти в бюста и си оперира носа в Турция. Сега Ивка води подкаст, където кани известни личности – актьори, музиканти, дори политици. Известна е с това, че обича да говори за секс и понякога се изразява дори вулгарно. Напоследък обаче е смекчила тона.

 

„За да ангажираш вниманието на публиката, трябва да си малко скандален. Аз бях доста вулгарна в началото. Някои въпроси не бих задала сега. Иначе обичам провокативността. Сексът е тема, която вълнува много хора. Много веща, които аз съм коментирала зад микрофона, се дискутират на семейни събития, в разговори между жени и мъже, просто аз ги задавам публично и ги заснемам”, споделяла е приятелката на Евгени, която държи на нощното си шкафче икона и вибратор.

 

Ивка е съвсем различна като поведение от предишното гадже на Евгени – манекенката и защитничка на животни Валерия. Георгиева. „Ще избутат още малко, за да се възползват от вниманието към тях и после ще се разделят”, прогнозираха запознати

още след края на шоуто „Ергенът“. Валерия неведнъж е демонстрирала, че се вълнува

най-вече от четириногите в приюта си. Любовта на пианиста не изглеждаше да е сред приоритетите й.

 

Хубавицата влага всичките си пари и свободното си време в организацията, която

е основала съвместно със своя приятелка. В момента Георгиева и партньорката й Кристина се грижат за над 50 кучета. Ако някой сигнализира за ранено животно, те го водят при ветеринар, след това се опитват да намерят осиновители – хора, които да се грижат за него и да му дадат цялата си любов. Победителката в „Ергенът" 2 е споделяла, че отговорността за толкова животни не е лесна, но досега е успявала да съчетава дейността в приюта с професията си на модел и пътуванията по света.

Постоянно място за Евгени в живота й обаче така и не се е намерило.

 

Валерия не крие, че с музиканта са доста различни. „Аз съм много крайна и директна, казвам нещата едно към едно, а той е по-балансиран, по-дипломатичен, обяснява тя. Красавицата отказва да коментира снимките на Генчев с Ивка Бейбе и предпочита да се концентрира върху работните си ангажименти.

Източник: Уикенд