април 28, 2024

Фаталната любов на Уилям! Коя е единствената жена, която почти стана кралица на Англия?

Принц Уилям се разкъсва между две жени, но в крайна сметка избра Кейт за съпруга

https://kliuki.net/liubopitno/fatalnata-lyubov-na-uilyam-koya-e-edinstvenata-zhena-koyato-pochti-stana-kralica-na-angliya/204936 Kliuki.net
Фаталната любов на Уилям! Коя е единствената жена, която почти стана кралица на Англия?

Дълги години принц Уилям беше спряган за голямата любов на моделката и аристократка Джека Крейг, като дори се твърдеше, че има дете от нея. Оказа се обаче, че не тя, а друга жена едва не е станала кралица на Англия.

 

Когато с Кейт се разделят по съвет на кралицата, Уилям започва връзка с една от най-известните млади дами в Англия - Изабел Картолп  - сестра на приятелката на брат му Кресида Бонас. 


Когато се запознават Изабел е успешен модел, бизнес дама и известна светска красавица. Уилям веднага се увлича по самоуверената красавица, която отгоре на всичко е наследница и на мултимилионна империя, а и аристократка - баща й е Джон Калторп, а майка й - лейди Мери Гай Кързън. 

 

Изабел обаче преценя, че връзката й с Уилям само ще навреди на бъдещето й, а няма да й помогне. И когато той прави опит да задълбочат отношенията си, тя го отблъсква, отказвайки категорично всякакво обвързване помежду им. 

 

Малко по-късно Уилям се връща при Кейт, но след годежа бъдещата булка поставя едно изключително важно условие - той да прекрати приятелските си срещи с Изабел. А Уилям се съобразява. 

 

Въпреки че двете момичета се превръщат в съпернички, Кейт се отнася сърдечно с Кресида, сестрата на Изабел, като дори я насърчава за брак с Хари. За съжаление, подобно на сестра си  и по-малката лейди Калторп отказа да се омъжи за него.