март 28, 2024

Фики и Емрах – съперници в любовта

https://kliuki.net/liubopitno/fiki-i-emrah-sapernici-v-lyubovta-2/197573 Kliuki.net
Фики и Емрах – съперници в любовта

Талантливите братя Фики и Емрах представиха дългоочаквания си дует „Любовта е гадно нещо“. За по-малко от 24 часа видеото на звездите на Diapason Records се изкачи на първа позиция в набиращите популярност видеа в YouTube.

Двамата отдавна обмисляли да направят съвместен проект, но търсели подходящата песен. По всичко личи, че са направили отличен избор, защото още с появата си в публичното пространство дуетът предизвика стотици коментари на въодушевените фенове, които оцениха песента като тотален хит. 

Братята се превръщат в съперници, които делят любовта на една и съща жена. Накрая и двамата остават дълбоко разочаровани и заявяват в един глас: „Любовта е много гадно нещо!“ Разбира се, това не се случва в реалния живот, а е само сюжетът на общия проект на талантливите изпълнители.

За музиката на „Любовта е гадно нещо“ Фики и Емрах се доверяват на популярния турски композитор и певец Ersay Üner. Текстът е дело на Мариета Ангелова, а аранжиментът – на Даниел Ганев.

Ефектното видео е заснето на няколко интересни локации. Двамата братя са главните герои в лентата и се справят еднакво добре с язденето на коне, балансирането в движещ се камион или преминаването през огньове. Режисьор на клипа е Людмил Иларионов – Люси.

 

Стайлингът е поверен на Кирил Кирилов, гримът е дело на Борислав Соколов - Бони, а прическите - на Асен Налбантов.

Можете да гледате видеото „Любовта е гадно нещо“ на Фики и Емрах в ефира на ФЕН ТВ.

Фики и Емрах – съперници в любовта

Фики и Емрах – съперници в любовта - Снимка 2

Фики и Емрах – съперници в любовта - Снимка 3

Фики и Емрах – съперници в любовта - Снимка 4

Фики и Емрах – съперници в любовта - Снимка 5

Фики и Емрах – съперници в любовта - Снимка 6

Фики и Емрах – съперници в любовта - Снимка 7