април 27, 2024

Фики наедря (СНИМКИ)

До неотдавна му се подиграваха за тънките крачета, но днес те приличат на стволове на вековни дървета

https://kliuki.net/liubopitno/fiki-naedrya-snimki/217882 Kliuki.net
Фики наедря (СНИМКИ)

Само допреди няколко години всички се подиграваха на Фики Стораро за тънките му крачета, но днес ситуацията е коренно различна. Големият син на звездата Тони Стораро доста е напълнял и това се е отразило и на долните му крайници, които са заприличали на стволове на вековни дървета. Наддал е и в задните части.

 

Тези дни певецът бил засечен на детска площадка в столицата, заедно с 2-годишната си дъщеря Еслем, която си играела на катерушките под зоркия поглед на майка си Гюлджан, а главата на семейството бил седнал на скамейката и водел разговор по телефона. През това време се хидратирал и с минерална вода и изпушил и няколко цигари. Всеизвестен е фактът, че не е фен на електронните заместители.

 

По някое време Фики се провикнал „Хайде, стига ти толкова!“ към дъщеря си, след което станал, грабнал я на ръце и я понесъл към паркирания му наблизо скъпарски джип. Гюлджан пък примерно помъкнала бутилката с вода на съпруга си, която той бил изпил едва наполовина.

 

Към автомобила семейството се придвижвало под звуците на мощен рев, наддаден от малката. Тя плачела, та се късала, защото й прекратили играта на детската площадка, преди да се е наситила. Успокоила се едва, когато Фики я настанил на задната седалка на своя Мерцедес G класа. Предвид, че лъскавото возило все още е с чужди номера, означава, че певецът няма намерение да плаща данъците му в родината.

Източник: Уикенд