март 28, 2024

Филип Буков лудна по тунингована гримьорка 

Очевидно брюнетката е успяла да задържи интереса му 

https://kliuki.net/liubopitno/filip-bukov-ludna-po-tuningovana-grimyorka-2/197973 Kliuki.net
Филип Буков лудна по тунингована гримьорка 

Актьорът Филип Буков, който е един от най-нашумелите родни ергени е с нова изгора, носи мълвата из артистичните среди.

Звездата от сериала „Татковци“ и „Откраднат живот“ излиза с гримьорката Моника Монова. Връзката им е едва от около месец и половина. 

Само преди няколко дни той се появи в нейната компания на светско събитие в София. Малко по-късно той качи снимка и от дома си, на която се вижда силуетът на брюнетката. Очевидно, след като доста време бе без гадже, тунингованата брюнетка не само е предизвикала, а е успяла и да задържи интереса му. 
Според запознати, двамата се срещнали за пръв път на снимачната площадка, където Моника отговаряла за грима. 

В последно време слуховете свързват актьора и с певицата Виктория Георгиева заради участието му в последния й видеоклип. Двамата дори получиха десетки коментари, че много си отиват. На този етап обаче връзката им е само приятелска и професионална. 

Припомняме, че до неотдавна екранният д-р Хаджихристев разсъждаваше, че любовта трае едва една година, след което идва спокойствието, а после – скуката. Може пък новата му тръпка да го накара да преосмисли това твърдение. 
Най-дългата му връзка е с продължителност 9 години – с ученическата му любов. Двамата с изгората му обаче не се разделили приятелски. Към днешна дата тя е инспектор по ядрена сигурност в АЕЦ „Козлодуй“. Буков твърди, че се обичали, но тя искала брак и дете, докато той все още не се чувствал готов за такава важна стъпка в живота.

След тази си връзка имал кратка авантюра с варненската красавица Ния Неделчева. Макар към днешна дата да са много добри приятели, романтичните им чувства са останали в миналото.
Буков е категоричен, че държи преди всичко жената до него да е стойностна личност. Изключително много се дразни на жените, които само знаят да искат, без да дават нищо в замяна. 
Източник: Уикенд 
 

Филип Буков лудна по тунингована гримьорка 

Филип Буков лудна по тунингована гримьорка  - Снимка 2