април 28, 2024

Филип Буков се сгоди (ФОТО)

Очевидно си е дал сметка за важните неща от живота след поредния инцидент

https://kliuki.net/liubopitno/filip-bukov-se-sgodi-foto/208290 Kliuki.net
Филип Буков се сгоди (ФОТО)

Изглежда актьорът Филип Буков най-после е събрал смелост да мине под венчило. Свидетелство за това е интересната снимка, която публикува в социалната мрежа, намекваща, че се е сгодил с приятелката си Ива.

 

На кадъра ръцете им са преплетени, а на безименния й пръст блести пръстен с диамант, който най-вероятно е годежен. Стойността на бижуто е значителна – 10 000 лв.

 

Само преди две седмици актьорът, който е любител на екстремните изживявания се преби за пореден път – счупи си носа при инцидент с кайт сърф на Южното Черноморие. Очевидно честите инциденти са накарали звездата от сериала „Татковци“ да се замисли за важните неща от живота. Предвид факта, че скоро ще чукне трийсетака, от известно време насам е започнал да си задава екзистенциални въпроси.

 

Филип Буков се сгоди (ФОТО)

След като си дал сметка, че е открил подходящата жена в лицето на приятелката му Ива, решил, че няма накъде да отлага повече. Предстои да разберем дали наистина се задава сватба или ще останат само на ниво „сгодени“.

 

Това, което се знае за Ива е, че е последна година студентка в Софийския университет и иска да става пиар. С Филип са заедно от почти година, а той не крие, че е лудо влюбен в нея. неотдавна се осмели да я покаже за пръв път, публикувайки в социалната снимка мрежа, на която се натискат на плажа.

Източник: Уикенд