май 29, 2023

Филип Буков се възстанови

Отблъскват го жени, които само искат, а не дават нищо в замяна

https://kliuki.net/liubopitno/filip-bukov-se-vazstanovi/202842 Kliuki.net
Филип Буков се възстанови

Оказва се, че Филип Буков се е възстановил, след като преди  близо 2 месеца напусна „Сървайвър” заради здравословни проблеми.

 

Въпреки голямото му желание да остане докрай и да победи, той се завърна в България заради неприятно стечение на обстоятелствата.

„По време на участието ми се отключи сърдечен проблем, който можеше да остави отпечатък върху целия ми живот. Условията, в които се намирахме – липса на храна, жега, доведоха до занижаване на жизнените функции и кратки интервали, в които нямах пулс”, сподели тогава звездата от „Откраднат живот” и „Татковци”.

 

След серия изследвания лекарите не го допуснали в играта, колкото и да искал, и да се пазарил с продуцентите, решението било категорично, признава актьорът.

След като дни наред береше душа в Доминикана, той долетя обратно в родината и се наложи временно да забави темпото. Там Буков бе свалил близо 10 кг., но няколко седмици по-късно вече се е възстановил и отново е в добра форма.

 

Към днешна дата се е върнал и към тренировките – освен с фитнес, звездата се занимава още с бокс, с колоездене, прави планински преходи, неотдавна скочи и с парашут. Екранният Алекс от „Татковци” е голям почитател на всичко екстремно. Затова и се съгласил да стане част от „Сървайвър”, но уви – участието му приключи безславно.

 

Споделя, че е преживял какви ли не травми – от счупен прешлен на врата до две натрошени ръце. Чупил си е крака на 6 места, има операции, железа по себе си – и  в ръката, и в крака.

Травмите в момента са скъсани сухожилия на дясното рамо, което вадил два пъти с мотоциклет, на едното коляно няма менискус и кръстна връзка. Необходимо е да ги оперирам, но към днешна дата успява да се справя и без да ляга под ножа.

 

Най-загрижена за здравето му била приятелката му Ива, която е студентка по специалност „Връзки с обществеността” в Софийския университет. В момента е в трети курс. Младата дама все още не е популярна в публичното пространство. С Филип не са се показвали заедно в социалните мрежи, но той не крие, че е влюбен. Споделял е, че с гаджето му много си допаднали като характери – месец и половина излизали и били само приятели, преди да се впуснат в по-сериозни отношения.

 

Буков обича да се хвали, че към него има засилен интерес от страна на нежния пол. 29-годишният артист с добре сложена фигура доста време стоя без сериозна приятелка, но явно хубавицата Ива е успяла да спечели и задържи вниманието му. Преди това слуховете го свързваха с певицата Виктория Георгиева заради участието му в неин видеолип. Двамата получиха десетки коментари, че много си отиват. Връзката им обаче е само приятелска и професионална.

 

Най-дългата връзка на актьора е с продължителност 9 години. Тя била с ученическата му любов, с която започнали да се срещат в 12 клас, но чувствата им не устояли във времето.

За съжаление, Филип не се разделил приятелски с бившата, която работи в АЕЦ Козлодуй. „Обичахме се, но тя искаше брак и дете, а аз не бях готов”, коментирал е актьорът причините за разлъката.

 

След края на дългогодишната му връзка, той имал кратка авантюра с варненската красавица Ния Неделчева. С днешна дата са много добри приятели, но романтичните им чувства отдавна са останали в миналото.

 

Звездата от сериала „Татковци” е наясно какви качества търси в една жена.

„Държа преди всичко да е стойностна личност, защото колкото и да се харесваме и интимните моменти да са приятни, в повечето време ние ще си говорим. Трябва да имаме какво да си кажем, да имаме общи интереси. Не искам обаче да е актриса. Хубаво е всеки от нас да има различна професия. Иначе ще си омръзнем много бързо”, споделял е Филип, който много се дразни не жените, които само знаят само да искат и да мрънкат, без да дават нещо в замяна.

 

Буков и настоящата му приятелка Ива се запознали в столично заведение. Той я забелязал на бара и първи я заговорил. Тя го разпознала като популярно лице от малкия екран, но се държала дистанцирано и набързо приключила комуникацията.

„Това ме учуди, но и ми хареса. Намерих я после в мрежата и разговаряхме там, на лични съобщения. Поканих я на среща, тя прие, но дори и като се видяхме, ми отне дълго време, докато я накарам да се отпусне и да ми повярва, че съм сериозен”, разказвал е актьорът за началото на връзката си със студентката, която засега се развива отлично.

 

Младата дама го подкрепя във всяко едно начинание, дори временното му отсъствие заради „Сървайвър” не повлияло негативно на отношенията им.

В момента Буков снима трети сезон на сериала „Татковци” и много се забавлява с малките актьори, които му партнират, но все още не мисли за свои деца. Артистът смята, че е още млад и тепърва иска да се развива в професията и да постига целите си.

Източник: Уикенд