април 14, 2024

Финалът на „Фермата“ е близо! Кой ще е новият победител?

Напрежението в стопанството става все по-осезаемо

https://kliuki.net/liubopitno/finalat-na-fermata-e-blizo-koy-shte-e-noviyat-pobeditel/197458 Kliuki.net
Финалът на „Фермата“ е близо! Кой ще е новият победител?

Победителят от третия сезон на „Фермата“ – Яни Андреев има големи шансове да излезе отново като победител от риалитито.

 

Русокоското отдавна се превърна във фаворит на зрителите и на голяма част от участниците. Предвид факта, че финалът на аграрното риалити е близо, напрежението в стопанството расте все повече и дори на моменти е направо непоносимо.

 

Остават броени дни до 10 декември, когато ще е големият финал. С всеки изминал ден някой от участниците се приближава все повече и повече до голямата награда. Но кой ще е той?

За пръв път в историята на риалитито на финалната права ще се класират не четирима, а цели шестима участници – три жени и трима мъже.

 

След няколко дни ще стане ясно кой от тях ще си тръгне като победител с голямата награда от 100 хиляди лева. Според зрителите във фен групата на предаването финалистите ще са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни и Иван. Дали ще излязат прави, предстои да разберем.

 

Преди време най-възрастният участник Гечо заяви, че неговият фаворит е човекът, който може да прави всичко – Яни и допълни, че младите са твърде припрени и може би затова допускат множество грешки. Той е категоричен, че във „Фермата“ не трябва да се минава между капките, а всеки да покаже какво може.

 

Пчеларят от хасковското село Козлец изглежда е напът да се окичи повторно с победата. Заради скромността и отдадеността си народните каузи, той събира най-голямо зрителско одобрение. Имиджът му е въплъщение на много от качествата, които българите традиционно ценят и затова той е най-харесван от зрителите на риалитито.

 

Той признава, че не е докоснал голямата награда, която спечели в третия сезон на „Фермата“, а я е внесъл в банката, тъй като е на мнение, че готови пари лесно се харчат. Междувременно е успял да увеличи пчелните си кошери от 100 на 300. Учи и магистратура „Технология на виното“ и макар да е наясно, че много хора се отказват, иска да покаже, че с труд и упоритост всичко може да се постигне.

Източник: Уикенд 

 

Финалът на „Фермата“ е близо! Кой ще е новият победител?

Финалът на „Фермата“ е близо! Кой ще е новият победител? - Снимка 2