април 27, 2024

Физиотерапевт отказал Панайот Панайотов от “Денсинг старс” (Певецът проговори за излагацията в “Капките” – Подробности)

Изпълнителят се оказа много търсен от всевъзможни предавания

https://kliuki.net/liubopitno/fizioterapevt-otkazal-panayot-panayotov-ot-densing-stars-pevecat-progovori-za-izlagaciyata-v-kapkite-podrobnosti/219208 Kliuki.net
Физиотерапевт отказал Панайот Панайотов от “Денсинг старс” (Певецът проговори за излагацията в “Капките” – Подробности)

И макар за мнозинството да е време да излезе в доживотна почивка, той не се отказва и приема всяко предизвикателство. Така, ако не бяха здравните му терзания, вероятно щяхме да му се радваме и в “Денсинг старс”. От продукцията всъщност са първите, които отправят горещо предложение за изява за този сезон. Физиотерапевтът на Панайот Панайотов е човекът със здрав разум в ситуацията и навреме обявява, че още на първия ден може да се очаква травма. Предаването определено не щади откъм нестандартни движения и ежедневни тренировки, така че отговорът на певеца бива предрешен.

Поканата за участие в “Като две капки вода” идва след това и тъй като не се очакват толкова упражнения в шоуто, Панайотов склонява да се изявява на сцената. Превъплъщението му в емблемата на световната музика Тина Търнър му донесе заветното последно място в епизода. За мнозина представянето му си бе подигравка с таланта му и изявите му до този момент в музиката. Качването на токчета пък определено занапред ще трябва да се отренира. Макар да си донесъл свои мокасини, от продукцията изискали да се превъплъти докрай в образа на звездата, ако и това да означава да се покатери на токчета.

Източник: flagman.bg