април 28, 2024

Гатьо от „Игри на волята“: В Кабул получават инфаркт като чуят за мен!

Сподели свои тайни в социалните мрежи

https://kliuki.net/liubopitno/gatyo-ot-igri-na-volyata-v-kabul-poluchavat-infarkt-kato-chuyat-za-men/210109 Kliuki.net
Гатьо от „Игри на волята“: В Кабул получават инфаркт като чуят за мен!

Гатьо от „Игри на волята“ издаде тайни за живота си, създавайки личен профил в платформата тик-ток. Впечатление прави самочувствието, което има той за себе си. В един от стусите си Гатьо споделя, че в Афганистан не умират от куршуми, а от инфаркти като чуят неговото име. Част от видеата са именно препратка към двете военни мисии, в които е участвал преди години – Кабул и Ирак.

 

Още закачливи статуси е споделил в профила си нашумелият от предаването пловдивчанин. Според тях Гатьо не ходи на море, а морето отива при него. Подобен тип статус гласи, че когато си тръгва от дискотека, вместо да плаща - получава превод на пари.

 

Гатьо от „Игри на волята“: В Кабул получават инфаркт като чуят за мен!

Гатьо споделя и романтичната част от същността си. Отделя специално внимание за съпругата, споделяйки общи снимки. Определя слабото си място с двете си момчета, към които видно изпитва огромна привързаност. Не крие и футболните си пристрастия като фен на Ботев Пловдив.

 

Гатьо предизвика фурор с поведението си в предаването. Първоначално стана причина за стотици пародийни мемета в социалните мрежи. С течение на предаването все повече хора му стават фенове с оглед откровеността, която демонстрира в „Игри на волята“.

Източник: тик-ток