април 28, 2024

Георги Блажев дундурка бебето по нощите

Той има и 3-годишен син от първия си брак

https://kliuki.net/liubopitno/georgi-blazhev-dundurka-bebeto-po-noshtite/213532 Kliuki.net
Георги Блажев дундурка бебето по нощите

След като панелистът от „На кафе“ Георги Блажев стана баща наскоро, той активно се включва в грижите за малката София. Предвид, че има и по-голям син от първия си брак, е натрупал опит в отглеждането на деца и затова помага по всякакъв начин на жена си Ива Папазова. Отменя я не само в нощното дундуркане, а и в смяната на памперсите. Поради тази причина колегите му от телевизията постоянно го хвалят, че е баща за пример.

 

Напоследък ходи с огромни торбички на работа и признава, че с новородено вкъщи, е много трудно да се наспи. Признава, че досега е приемал кърменето като даденост, но вече си е дал сметка колко постоянство, упоритост, лишения от храни и здрави нерви се изискват и дори добавя в типичния си шеговит стил, че ако беше на мястото на тези жени, щял да си го запише в CV-то. Той обаче е категоричен, че всички трудности си заслужават, защото наследниците са най-голямото щастие.

 

Георги Блажев дундурка бебето по нощите

Той е на мнение, че децата са огледало на силата на родителите и лупа на слабостта им.

Припомняме, че Блажев бе неотлъчно до жена си при появата на дъщеря му София на бял свят. Детето е първо за младата Ива и второ за Блажев, който има 3-годишен син – Боян. Той е приел добре новината, че е станал батко. Разбира се добре и с мащехата си.

 

И макар Блажев да има вече един развод зад гърба си, не се плаши да надене отново брачната халка. След едногодишна връзка се сгоди за Ива и няма търпение да я заведе до олтара. Твърди, че в нейно лице е открил сродната си душа и е категоричен, че иска да опита отново семейния живот. Предвид опита си е категоричен, че човек не трябва да се плаши от минали грешки, а смело да гледа напред към новите хоризонти.

Източник: Уикенд