април 18, 2024

Георги Любенов отхвърли изкусителната оферта на „Стани богат“ заради…

Продуцентите на куиз шоуто са в паника 

https://kliuki.net/liubopitno/georgi-lyubenov-othvarli-izkusitelnata-oferta-na-stani-bogat-zaradi/167701 Kliuki.net
Георги Любенов отхвърли изкусителната оферта на „Стани богат“ заради…

Георги Любенов категорично отказа да се раздели с БНТ и дори отхвърли изкусително предложение от „Стани богат“.

Мълвата носи, че Любенов е осигурил още няколко предаване на Михаил Билалов в предаването с отказа си да стане новото им лице.

Месеци наред екипът на „Стани богат“ търси подходящ водещ, който да замени Билалов. Продуцентите търсят мъж на средна възраст, който да е достатъчно симпатичен и същевременно да има интелигентно излъчване, за да може зрителите да повярват на фактите, които предаването поднася. 

Кой да е този човек обаче се оказал въпрос с повишена трудност, на който към този момент все още няма отговор. До неотдавна като най-подходящ за тази позиция бе спряган именно Георги Любенов, който от години води сутрешния блок на БНТ през уикенда. И той като Ники Кънчев, с когото стартира „Стани богат“ има солиден опит като радиожурналист, преди да започне работа в телевизията.

Освен всичко друго, Любенов стои добре на екран, има атрактивно поведение и сериозна фенска маса. Той обаче категорично отхвърлил предложението и предпочел да остане на старото си работно място, което му е добре познато. 

Екипът изпробвал за водещ на „Стани богат“ и писателя Иво Иванов, който също е доста интелигентен и същевременно не е толкова експлоатиран от медиите, но не се справил с ролята на водещ. 

Заради всичко гореизложено се налага Билалов да продължи да води куиз шоуто, докато се открие заместник. Наскоро той гостува при Николаос Цитиридис, но категорично отказа да отговаря на въпроси, свързани с горещата тема.
Източник: Уикенд 

Георги Любенов отхвърли изкусителната оферта на „Стани богат“ заради…