април 27, 2024

Гепиха гласа на Симона Загорова, за да пробутва капки за отслабване (Певицата бере ядове с AI – Подробности + Видео)

След уж голите снимки на Виктория Капитонова и певицата падна жертва на изкуствения интелект

https://kliuki.net/liubopitno/gepiha-glasa-na-simona-zagorova-za-da-probutva-kapki-za-otslabvane-pevicata-bere-yadove-s-ai-podrobnosti-video/218011 Kliuki.net
Гепиха гласа на Симона Загорова, за да пробутва капки за отслабване (Певицата бере ядове с AI – Подробности + Видео)

Този път обаче крадците са били доста по-изобретателни, защото са откраднали гласа ѝ. Именно нейният разпознаваем глас рекламира незнаен продукт за отслабване, с помощта на който успяла да свали немислимо количество килограми. Симона Загорова признава, че с нея са се свързали доста хора и признали, че дори са си купили продукта.

Тя коментира, че по никакъв начин не предлага каквато и да е подобна стока с цел уж да помогне на хората да отслабнат. Споделя, че дори няма представа какво точно има във въпросния продукт и като нищо по такъв начин могат да се предлагат и всякакви отрови. Така и певицата попадна в клопката на изкуствения интелект. Запознати коментират, че е много лесно да използваш нечий глас, защото само с няколко минути запис може той да се предаде с изключителна (до 80%) точност.

“Колежката” ѝ по проблеми с подобни кибератаки – Виктория Капитонова, бе най-пресният пример как се използват чужди снимки, за да се създадат материали с порнографско съдържание. Голите ѝ кадри се разпространяват необезпокоявано в затворени групи, явно специализирани в това. Инфлуенсърката определено не разпознава своите гърди в снимките, но явно не е достатъчно, за да може да направи нещо по въпроса.

Източник: show.blitz.bg