юли 01, 2024

Геро обиден, че спряха „Скрита самоличност“

Успяло да привлече зрителите пред екрана само през първите 2-3дни

https://kliuki.net/liubopitno/gero-obiden-che-spryaha-skrita-samolichnost/225832 Kliuki.net
Геро обиден, че спряха „Скрита самоличност“

Нова тв направи остър завой, връщайки се в изходна позиция, след като преди месец спря изненадващо „Черешката на тортата“, за да може на нейно място да бъде излъчено новото предаване „Скрита самоличност“, чийто водещ бе Геро.

За да спаси главоломно сриналия се рейтинг, сега на медията й се налага да направи същия остър завой, но в обратна посока – спира „Скрита самоличност“ и връща отново „Черешката на тортата“.

 

Съвсем очаквано „Скрита самоличност“ се оказа рейтингова дупка, в която потъна праймтаймът на телевизията и то за цял месец. Дори водещият Герасим Георгиев – Геро, който има многобройни фенове не успя да предизвика интерес в достатъчно голяма част от аудиторията, че да спаси шоуто.

Интересът към новото предаване бе голям само през първите 2-3дни, след което спадна драстично. Причината за това обаче не е в Геро, а в самото предаване, в което няма нито предизвикателство към хората, нито пък интрига, която би могла да задържи интереса им. Единствената надежда, заради която биха могли да го гледат е, че някой ден и те самите могат да участват и да вземат парична награда. Малцината фенове не спряха да питат в социалните мрежи как могат да се запишат за участие, но така и не получиха отговор.

 

В опит да върне отново аудиторията пред екраните, Нова тв прибегна до изпитаната формула с „Черешката на тортата“ за втори път в рамките на два месеца. Първо пусна шоуто, а две седмици по-късно го замести със „Скрита самоличност“, а след още месец го пуска отново. Миналия понеделник от медията съобщиха, че кулинарното шоу се завръща през юли и ще се излъчва както преди – всяка делнична вечер от 20 ч., а „Скрита самоличност“ пада от екран. Телевизията уж обеща нов сезон, но не се знае дали наистина ще го заснеме.

 

В защита на сваленото шоу, трябва да се отбележи, че Европейското първенство по футбол, допринася допълнително за ниския му рейтинг.

Предвид, че към момента мачовете са най-гледани, е съвсем логично интересът към всичко останало да е доста занижен. Факт е обаче, че проблемът с аудиторията го имаше и преди Европейското.

 

Запознати издават, че Геро е крайно огорчен от развитието на събитията. За щастие няма да остане без работа, тъй като има достатъчно ангажименти и без „Скрита самоличност“, но въпреки това е обиден, че предаването с него е било свалено от екран почти веднага. Най-вероятно няма да води наесен „Пееш или лъжеш“ с Димитър Рачков, но пък се очаква нов сезон на „Като две капки вода“ напролет, където несъмнено ще го поканят. В медийните среди коментират, че това, че няма да се появява в проект като „Скрита самоличност“ е само в негов плюс.

Източник: Уикенд