September 28, 2024

Геро след като свали над 60 кг.: Нещата бяха на живот и смърт

При него нещата вече били опрели до кокал

https://kliuki.net/liubopitno/gero-sled-kato-svali-nad-60-kg-neshtata-byaha-na-zhivot-i-smart/230979 Kliuki.net
Геро след като свали над 60 кг.: Нещата бяха на живот и смърт

Оказва се, че актьорът и тв водещ Герасим Георгиев – Геро, е броил 9 бона за операцията, благодарение на която се стопи наполовина. Миналата седмица той се появи в студиото на Георги Любенов в БНТ в наистина шокиращ вид – отслабнал е до такава степен, че дори кльощавият Дони се е притеснил за него и му правел забележки. Геро призна в прав текст, че новият му вид не се дължи на специални диети, а на бариатрична операция за влизане във форма.

 

„Наднорменото тегло, напрежението, стресът в нашата прекрасна професия те довеждат до състояния като високо кръвно, диабет и т.н. Аз съм здрав, просто си направих бариатрична операция”, обясни Геро. За разлика от други родни звезди, той не се е поддал на модата да пътува за Турция, за да се оперира, а си е направил интервенцията в България. Проверка показва, че цената на подобни процедури у нас върви около 9000 лева, като отделно от това се плащат още 400 лева за задължителен пакет „Предоперативна подготовка“, включващ изследвания и прегледи при различни специалисти.

„Досега играех Санчо Панса, Швейк... Сега викам: „Дайте малко любовници да изиграя”, шегува се Геро.

 

Вижда се, че той е свалил около 60-70 килограма от доскорошната си внушителна фигура. Промяната се е наложила по здравословни причини. Операции като неговата се правят единствено на хора, които имат затлъстяване – индексна телесната маса над 35, и не успяват да отслабнат по никакъв друг начин. Геро признава, че преди това е пробвал какво ли не. Смъквал максимум 7-8 килограма, след което ги връщал за отрицателно време. Лекари му казали, че състоянието му е тревожно и спешно трябва да свали поне 30 килограма от теглото си.

„Ако не бях го направил, нямаше да доживея много – наднорменото тегло вече беше започнало да прави поражения”, обяснява Геро.

 

Преди години операция за отслабване си беше направил и режисьорът

Люси Иларионов. Той също свали доста килограми, но след това отново започна да пълнее. Не постигна обаче резултата на Геро. Актьорът сподели, че му предстои турне в САЩ с Дони, който бил шокиран от новите му мерки. „Искам да заприличам на теб", отсякъл Геро, а музикантът го скастрил: „Не! Аз трябва да напълнея!“.

 

Феновете на доскоро пълния водещ на „Като две капки вода" сериозно са се притеснили, че наистина може да подгони Дони, чиито поднормени килограми отдавна карат много хора да подозират, че е болен. Актьорът ги успокоява, че е напълно здрав, но много от почитателите му признават, че са го харесвали повече, когато е бил по-закръглен. „Тогава беше чаровник, а сега е като всички други", коментират доста хора. Други обаче поздравяват звездата за сваленото излишно тегло и му пожелават да успее да задържи новия си вид.

 

Промяната във външния вид на актьора започна да личи през пролетта в шоуто „Като две капки вода”. Геро се топеше пред очите на зрителите. През лятото, когато беше водещ на шоуто „Скрита самоличност", той вече беше видимо променен, а сега вече е неузнаваем.

 

Преди дни актьорът е приключил снимки на нов филм с режисьор Зорница София. Заради него боядисал косата и брадата си в бяло. През ноември пак щял да снима, този път – сериал за БНТ. Герасим Георгиев не уточни заглавието на продукцията, но е възможно това да е очакваното продължение на „Под прикритие”. Другият сериал, в който участва в обществената телевизия, е „Вина”, но от думите му стана ясно, че поне засега не се работи по нов сезон.

Източник: Уикенд