април 28, 2024

Гей дружинка! Докато мърсува с танцьор, чалгаджията Галин си проси секс от фитнес инструктор

Певецът с лява резба тероризирал треньора с гнусни смс-и, пращал му снимки на ануса си

https://kliuki.net/liubopitno/gey-druzhinka-dokato-marsuva-s-tancyor-chalgadzhiyata-galin-si-prosi-seks-ot-fitnes-instruktor-2/207795 Kliuki.net
Гей дружинка! Докато мърсува с танцьор, чалгаджията Галин си проси секс от фитнес инструктор

Перверзен педалски триъгълник се е заформил около позабравения фолк изпълнител Галин, разказват негови авери от лекия жанр.

 

Сладникавият певец, който никога не е крил влечението към собствения си пол, въртял бурна любов с еротичния танцьор Кирчо, който се кълчоти в дискотека “Илюжън” в Студентски град. Точно там, по време на свое участие, Галин му хвърлил око, засипвайки го с куп обещания за бляскава сценична кариера. В замяна на стегнатото си дупе и напращял член, Кирчо се уредил с участие в няколко фотосесии на певеца, както и със спане на аванта по скъпи хотели докато любовника му весели пияни купонджии из провинцията.

 

Гей дружинка! Докато мърсува с танцьор, чалгаджията Галин си проси секс от фитнес инструктор

Гей дружинка! Докато мърсува с танцьор, чалгаджията Галин си проси секс от фитнес инструктор - Снимка 2

Въпреки, че се отчитал в леглото на изпълнителя по няколко пъти за денонощие, Галин бързо му се наситил и пренасочил палави мераци към друга звезда - фитнес треньора Николай Чолаков. Последния придоби скандална известност след като множество дебелаци се оплакаха, че им е взел парите без да им изготви режим за отслабване, а диетите му били копи-пейст от интернет.

 

Гей дружинка! Докато мърсува с танцьор, чалгаджията Галин си проси секс от фитнес инструктор - Снимка 3

Гей дружинка! Докато мърсува с танцьор, чалгаджията Галин си проси секс от фитнес инструктор - Снимка 4

Очевидно този срамен факт от биографията на мускулестия шмекер не притеснявал особено Галин, който го засипвал с мазни смс-и, чието съдържание би отвратило дори дърт пандизчия. Певецът на дълго и на широко му разказвал как ще го поеме във всички свои отверстия и ще му извърти такава програма, че повече никога нямало да потърси жена.

 

Гей дружинка! Докато мърсува с танцьор, чалгаджията Галин си проси секс от фитнес инструктор - Снимка 5

След като извратената кореспонденция не хванала дикиш, чалгарят прибягнал до тежката артилерия и изпратил на Николай свои надупени голи снимки, на които ясно се виждал ануса му. Освен, че зверски се погнусил от гледката, треньорът разпратил фотосите на всичките си анаболни авери и нищо чудно скоро срамотиите да цъфнат в някой сайт за възрастни, прогнозират клюкари.

 

Дали все пак Николай Чолаков ще се даде на напористия Галин и колко пари ще му вземе за креватни тренировки, предстои да видим.