September 08, 2024

Гняв, скандали и битки за милиони! Какво разби втория брак на Ричард Гиър?

Ричард Гиър сияе до Алесандра де Силва, но какво се случи с Кери Лоуел?

https://kliuki.net/liubopitno/gnyav-skandali-i-bitki-za-milioni-kakvo-razbi-vtoriya-brak-na-richard-giar/227185 Kliuki.net
Гняв, скандали и битки за милиони! Какво разби втория брак на Ричард Гиър?

Тя беше голямата му любов, жената, която му помогна да направи най-добрите си филми, неговата муза и опора в живота. Но след 14 години те неочаквано се разделиха. Какво се случи с Кери Лоуел — втората съпруга на Ричард Гиър и жената, която роди най-големият му син?


Двамата се запознаха по време на парти в Лос Анджелис преди години, като Ричард веднага е привлечен от тихата и спокойна Кери. Личният им живот се радваше на тишина, тъй като и двамата предпочитаха да стоят далеч от светлините на Холивуд.

Изненадващо обаче през 2016-та година Кери подаде молба, твърдейки, че двамата имат "несъвместими различия в начина си на живот". За развода им се знае малко, пресата също спорадично получаваше малка информация за делата в съда.

Говори се, че Кери е поискала 100 милиона долара от общото им състояние и къщата в Малибу, от която отказала да се изнесе. И Ричард, който иначе е будист, многократно е бил сниман да излиза разгорещен от съдебната зала, бесен заради поредния им сблъсък.


"Тя обичаше да излиза и да общува с хората, докато той искаше да си стоят у дома и не обичаше твърде много внимание към себе си. С времето това ги раздели", разкриват близки до двойката.


След 4 години битки в съда, те се разделиха, а Гиър побърза да се ожени без много шум за третата си любов — Алесанда де Силва, от която вече има две деца.  Кери запази дома си и се е отдала на грънчарство, като рекламира изделията си в Инстаграм. И очевидно се наслаждава на свободата си...