май 01, 2024

Годжи рухна –  музикантът се състари и отпра огромно шкембе (ФОТО)

Заприлича на случаен чичка от улицата

https://kliuki.net/liubopitno/godzhi-ruhna-muzikantat-se-sastari-i-otpra-ogromno-shkembe-foto-2/197790 Kliuki.net
Годжи рухна –  музикантът се състари и отпра огромно шкембе (ФОТО)

Вместо да се подмлади, след като си взе млада булка, Годжи рухна тотално. Той се състари за раз време и вече прилича на запуснат чичка от улицата.

 

Факт е, че не е първа младост, но пък и не е толкоз престарял – на 53 г. е, а изглежда с поне още 20 отгоре. От изявите му в социалната мрежа става ясно, че е надебелял с поне 10 килограма, а и кожата на лицето му е увиснала здраво.

 

Мнозина от почитателите му сочат, че не прилича на себе си и го съветват да се вземе в ръце. Те не могат да повярват, че звезда от неговия ранг изглежда толкова зле.

В същото време хора от близкото му обкръжение твърдят, че ошишкването му е в резултат на лични проблеми с жена му Надежда Дончева.

 

За никого не е тайна, че преди два месеца тя удари фалит и се наложи да затвори двата си магазина за антикварни предмети и биопродукти. Цените на продуктите й бяха твърде високи за Северозапада и галериите й хлопнаха кепенците.

 

След като се ожениха с Надежда, Годжи официално се изнесе да живее във Враца, където купи просторна къща, в която расте дъщеря им. А и така има възможност да е по-близо до майка си, която е вече в напреднала възраст и често има нужда от помощ.

 

След един развод и множество неуспешни връзки зад гърба си, Годжи най-накрая се кротна до Надя. Очевидно финансовите й неволи са се отразили негативно и на него, предвид колко се е запуснал и е налял солидно шкембе.

 

Припомняме, че 5-годишната му дъщеря Цвета е третото му дете, тъй като има двама сина от първия си брак. И двамата са тръгнали по стъпките му, с което Годжи се гордее.

През годините музикантът успял да запази приятелски отношения с първата си съпруга Даниела.

Източник: Уикенд

 

Годжи рухна –  музикантът се състари и отпра огромно шкембе (ФОТО)