април 27, 2024

Голямата любов на Слави не може да си плати сметките

Бившата годеница на Дългия е щастлива с мъжа си Коко, но финансовото им положение е повече от мизерно

https://kliuki.net/liubopitno/golyamata-lyubov-na-slavi-ne-mozhe-da-si-plati-smetkite/216267 Kliuki.net
Голямата любов на Слави не може да си плати сметките

Танцьорката Мартина Огнянова, която освен голямата любов на Слави Трифонов, бе и негова годеница, продължава да разпродава подаръците от някогашния си любим. След роклите, чантите и обувките, купувани й от Дългия в годините, в които бяха заедно, Мартина обяви за продан гащи и чорапогащници. Именно с тях някогашната красавица от Варна търгува из фейсбук групи за дрехи и аксесоари. От публикациите й става ясно, че дори бельото й, докато е била със Слави, е било на известни марки.

 

Разбира се артикулите, които Мартина предлага, са чисто нови, с етикет и опаковка. Цените им варират от 70 до 100 лева. Пазела ги години наред от сантимент към живота й на богаташка, но финансовото й положение наложило да се раздели с марковите гащи.

 

Голямата любов на Слави не може да си плати сметките

Мартина Огнянова и Слави 

Бившата балерина живя дълги години на семейни начала с шоумена и настоящ политик, а той дори построи за нея 5-етажното си имение в полите на Витоша, но тя го напусна малко преди да се нанесат, опозорявайки го пред цяла България като му изневери с треньора си по бокс Коко Колев.

 

Блондинката се хвърли в обятията му веднага след раздялата със Слави, с когото към днешна дата са женени и мат цели 3 деца – Матео, Лука и Нико.

Мартина неведнъж е споделял, че според общите разбирания живеела живот на принцеса и отстрани всичко изглеждало прекрасно, но реално не било така – имало много нощи, в които плакала и не се чувствала добре.

 

Голямата любов на Слави не може да си плати сметките - Снимка 2

Мартина Огнянова с мъжа си Коко Колев 

Когато отишла да тренира бокс, един ден Коко дошъл да замести треньора й, излезли веднъж на разходка и повече не се разделили.

И макар да е щастлива с Коко, финансовото им положение не е никак розово, все пак имат да хранят цели три гърла. Често пъти се озовавали буквално на ръба и карали с подаяния от приятели. Преди Нова година пък им спрели тока заради неплатени сметки.

 

Недоимъкът е притиснал сериозно бившата танцьорка в ъгъла и поради тази причина търси всевъзможни начини за припечелване на пари като продажба на дрехи и детски артикули по групите, дистрибутор на козметика и разбира се – прави се на психолог и дава консултации в интернет. Коко пък е треньор по бокс в клуб в Нова Загора, но с огромна мъка си докарвал прилични пари.

 

Макар Трифонов да е бесен от разпродажбата, било под достойнството му да я търси, за да си вземе обратно армаганите.

Източник: Уикенд