September 29, 2024

Горчиво! Дъщерята на Шумахер се омъжи! (Всичко за церемонията + Снимки)

Дъщерята на Михаел Шумахер каза "Да"

https://kliuki.net/liubopitno/gorchivo-dashteryata-na-shumaher-se-omazhi-vsichko-za-ceremoniyata-snimki/231065 Kliuki.net
Горчиво! Дъщерята на Шумахер се омъжи! (Всичко за церемонията + Снимки)

След година мълчанието на дъщерята на Михаел Шумахер призна, че скоро се е омъжила. Джина Шумахер каза "Да" на годеника си Иън Бетке, на специална церемония в Майорка. Събитието е било в изключително тесен кръг, а щастливите младоженци остават да живеят заедно в семейната вила, с майката на Джина - Корина и брат й Мик, а също така и чичо й Ролф Шумахер, който сподели заедно с дългогодишния си приятел.

 

Джина обяви годежа си през януари, но преди дни най- накрая се омъжила. Не е ясно, дали баща й е бил на церемонията, но тя го почете с емоционален пост за рождения му ден, преди дни.


Преди около 10 години Шумахер пострада при падане по време на ски и години наред се лекува тайно, далеч от очите на света. Състоянието му е неясно, а съпругата му Корина държи всички далеч от него. Първоначално тя живееше с децата си в име в Швейцария, но след това продаде вилата и отведе семейството си на остров Майорка.

Говори се, че Михаел се възстановява, но Корина почти не допуска никого до него, освен семейството им. „Само трима души извън семейния им кръг имат право да го виждат“, разкриват приятели на двойката. Съпругата на пилота от "Формула 1" миналата година направи болезнени признания в документален филм за живота му с думите "Загубихме Михаел, каквото го познаваме, преди 10 години. Но съвременната медицина направи възможно той все още да живее заедно с нас, макар и силно променен", казва още тя.

Семейството остава заедно, а вилата ще приюти и новодомците. "Оставаме всички заедно. Ще живеем тук, в тази вила, както винаги", казва Джина по този повод. Какво и да се случи зад стените на имението, със сигурност животът на всички продължава. Макар и променен...