май 03, 2024

Горчиво! Щерката на Цеца се сгоди в България (Певицата с първи думи за сватбата + Снимки)

Дъщерята на Цеца се сгоди в България, певицата проговори за сватбата

https://kliuki.net/liubopitno/gorchivo-shterkata-na-ceca-se-sgodi-v-balgariya-pevicata-s-parvi-dumi-za-svatbata-snimki/206656 Kliuki.net
Горчиво! Щерката на Цеца се сгоди в България (Певицата с първи думи за сватбата + Снимки)

Горчиво! Анастасия Ражнатович, дъщеря на Цеца Величкович се сгоди за футболиста Неманя Гюдели. Двойката си е казала "Да" на романтична вечеря край морето, като годеника дори е наел нестинарки, за да изненада любимата си.

Цеца останала изненадана от новината, но сподели малко по-късно, че е много щастлива за дъщеря си. "Много се зарадвах, когато разбрах. Не съм плакала, нито съм се просълзила от щастие. За мен не са нормални тези неща. Наистина се радвам за младите." добави певицата. Тя беше категорична, че не се притеснява за името на дъщеря си и смята за напълно нормално съпругата да носи името на мъжа си.

"За мен е съвсем естествено да получи фамилията на мъжа си. Навремето аз взех дори презимето на Желко, лека му пръст. Напълно я подкрепям", добави звездата.

Цеца вече има снаха — синът й се омъжи преди години и дори има внуче от него. Според слуховете, Анастасия също е бременна и много скоро ще стане баба за втори път.

Колежката й Лепа Брена също не остава по-назад. Най-големият син на съпруга й неотдавна я направи почетна баба, а както се говори, нейният собствен син също планира брак и семейство. Въпреки че нито една от певиците не изглежда като баба и двете твърдят, че са най-щастливи около внуците си.

Що се отнася до Анастасия, в момента дъщерята на Цеца е в трескава подготовка за сватбата си...