юли 23, 2024

Гордост за Бургас! Павел Бангеев спечели стипендия за елитен колеж в Лондон

Павел е печелил многократно състезания по английски език и математика, както и футболни индивидуални и отборни отличия. Той е от изявените бургаски деца и многократно е награждаван от кмета Димитър Николов

https://kliuki.net/liubopitno/gordost-za-burgas-pavel-bangeev-specheli-stipendiya-za-eliten-kolezh-v-london-2/225317 Kliuki.net
Гордост за Бургас! Павел Бангеев спечели стипендия за елитен колеж в Лондон

Павел Бангеев, който тази година завършва девети клас в ПГЧЕ „Васил Левски“ и е футболист в ФК „Бургас Спорт“, донесе поредната гордост за Бургас и за своето семейство. Младежът спечели стипендия за Brooke House college след успешно преминати изпити по английски език и математика. Отличникът бе допуснат до финалните тридневни футболни проби пред наблюдението на 5 изявени треньори от Лондон. Павел е печелил многократно състезания по английски език и математика, както и футболни индивидуални и отборни отличия с отбора на ФК „Нефтохимик Бургас“ и сегашния си отбор ФК „Бургас Спорт“.

Той е от изявените бургаски деца и многократно е награждаван от кмета Димитър Николов. В първото му училище – ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“, му бе връчена благодарствена награда за принос в издигане и утвърждаване на престижа на училището заради множеството участия в различни проекти, състезания и олимпиади от тогавашния директор на училището Михаил Ненов, който в момента е заместник-кмет на Бургас с ресор образование.

 

В този конкурс участваха футболисти от едни от най-елитните отбори в страната – от Славия, Лудогорец, Левски, ЦСКА, Берое, Ботев-Пловдив и други.

 

В момента Павел очаква последните имейли с информация за заминаването си за Brooke House collegе и благодари на треньорите и учителите, които неизменно са го подкрепяли и вярвали в него.

Източник: flagman.bg