април 27, 2024

ГОРЕЩО: Деница е на мода в сърцето на Кирил, след като Лена се задоми

https://kliuki.net/liubopitno/goreshto-denica-e-na-moda-v-sarceto-na-kiril-sled-kato-lena-se-zadomi-3/209482 Kliuki.net
ГОРЕЩО: Деница е на мода в сърцето на Кирил, след като Лена се задоми

"Ако МВР допусне тежката техника в София, на 100% е виновен Бойко Борисов."

Това написал бащата на Кирил Петков във Фейсбук.

А кой му е виновен на Петко Петков, че неговият син е инфантилен и безсилен? Два пъти вече му подаряват властта, той я подържи малко за з@дника, погаври се с нея на парапета и я изпуска, защото не става. Тази работа не е като онази работа.

Калин Стоянов, министърът на вътрешните работи, е избор на Кирил Петков. Даже той му се разпореди да уволни главния секретар на МВР Петър Тодоров, въпреки съпротивата на президента Румен Радев.

Синът на Петко си прескача от “Шишман” до “Шести септември” колкото и когато си поиска, сякаш влиза в кварталния магазин на Анжело да си купи колбаси.

От един месец патрулки на СДВР пазят пред дома на Кирил денонощно. Понеже Путин щял да го свитне, заради неговото изключително международно значение за прогреса на земното народонаселение.

ГОРЕЩО: Деница е на мода в сърцето на Кирил, след като Лена се задоми

Висят си полицаите като ученици в пушкома, цъкат си на телефоните, докато бандити пребиват хора и крадат из домове и бизнеспаркове.

Като толкова се чувства заплашен Кирил, защо се разхожда ведро по света - ту с Линда до Америка, ту с Деница до Европарламента?! Btw, оная, врачанската изгора - дето изписука в парламента: “За мен той е просто Киро!” - май пак е на мода, откакто Лена се задоми…ехааа, хайде честито за бебето Деа!

А за правителството, което Лена нарече “сглобка”… Трактор ги събра, Магнитски ги крепѝ.

Соня Колтуклиева

Източник: pik.bg