април 23, 2024

Горещо! Още една новост в живота на Мика Стоичкова покрай изгората й (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Новата й изгора е безсрамно млад 

https://kliuki.net/liubopitno/goreshto-oshte-edna-novost-v-zhivota-na-mika-stoichkova-pokray-izgorata-y-galeriya-snimki/167562 Kliuki.net
Горещо! Още една новост в живота на Мика Стоичкова покрай изгората й (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Дъщерята на Христо Стоичков – Мика, е на романтична почивка в Италия, където се наслаждава на новата си връзка с младия рекламист Йордан Георгиев, след като приключи връзката си с младия зъболекар. 

Той е с около 10 години по-млад от нея и е съсобственик на известна рекламна агенция, която може да се похвали със състоятелни клиенти. Щерката на Камата упорито крие лицето на младежа, но ние се сдобихме с негови снимки.

Мъжът до футболната щерка е от Ловеч, където е завършил езикова гимназия. Учил е „Актьорско майсторство” в НАТФИЗ, но не работи като актьор, а се занимава с бизнес и реклама.
„Когато се фокусираш върху доброто, доброто става по-добро! Щастлив ум, щастлив живот”, написа под видео Стоичкова и показа как любимият й я глези на яхта.

По всичко изглежда, че младежът има финансови възможности, но и му личи, че е доста по-млад от любимата си, която има 6-годишна дъщеря Миа от връзката си с турчина Айкут.
Прясното гадже не е единствената новост покрай известната наследница, която преди броени дни изненадващо бе назначена за директор на българската Професионална футболна лига, където ще отговаря за комуникацията и стратегическите международни взаимоотношения.

По всичко личи, че Мика Стоичкова бързо е прежалила бившата си изгора – стоматолога Виктор и се е метнала на врата на рекламиста.
Източник: Уикенд 
 

Горещо! Още една новост в живота на Мика Стоичкова покрай изгората й (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Горещо! Още една новост в живота на Мика Стоичкова покрай изгората й (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Горещо! Още една новост в живота на Мика Стоичкова покрай изгората й (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Горещо! Още една новост в живота на Мика Стоичкова покрай изгората й (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4