април 24, 2024

Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран?

Гордата майка на четири деца стартира най-интелигентния подкаст в онлайн пространството

https://kliuki.net/liubopitno/goreshto-zavrashta-li-se-zhasmin-madzhid-na-malkiya-ekran-3/215675 Kliuki.net
Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран?

“Великолепен, интересен, полезен и увлекателен” - това са само малка част от зрителските суперлативи, отправени към новия подкаст “Очи в очи” на Жасмин Маджид. Предаването стартира в началото на лятото, докато красавицата с ангелско лице и няколко дипломи за висше образование очакваше четвъртата си рожба. Напредналата бременност не само не се отрази върху фигурата на Жаси, но сякаш й вля допълнителен творчески импулс за създаването на една наистина стойностна и смислена тв продукция.

 

Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран? Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран? - Снимка 2

Нещо повече - тя е “човекът оркестър” както пред, така и зад камерата и сама продуцира подкаста, който се излъчва в собственото й студио. Интериорът носи неподражаемия й почерк на естетика и минимализъм, а декорите са решени в бяло, акцентирано с няколко рамки в сребро и старо злато. Самата г-жа Маджид пък залага на свеж дрескод, където строгият костюм е решен в нежно синьо, бонбонено розово и топли пастели.

 

Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран? - Снимка 3 Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран? - Снимка 4Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран? - Снимка 5

Въпреки, че зрителите може би са очаквали тя да ни предложи по-лека лайфстайл тематика, начетената блондинка съзнателно избира дискусии свързани с бизнес, култура, политика и здраве. Гостите й са едни от най-респектиращите имена в тези сфери. Сред тях се открояват блестящият сърдечен хирург проф. Иво Петров, депутатът Манол Пейков, с когото водещата си говори за книгоиздаване, култура и знания, както и Биляна Савова – българката, която първа показа, че болестта Множествена склероза може да бъде победена с природни средства и цялостен детокс на тялото и съзнанието. Огромен интерес предизвика гостуването на Иван Головацкий, който е живият пример, че можем да променим тембъра и звученето на гласа си с правилните тренировки. Разбира се, феновете на здравото и атлетично тяло оцениха високо гостуването на с-р Енджи Касабие. Изследователите на човешката душа пък предколедно получиха разговор с Десислава Дамянова - основател на Академията по емоционална интелигентност.

 Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран? - Снимка 6Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран? - Снимка 7

Горещо! Завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран? - Снимка 8

Силният старт и огромното влияние, което “Очи в очи” оказва върху зрителите, провокира логичния въпрос - завръща ли се Жасмин Маджид на малкия екран и възможно ли е скоро да я гледаме по някоя от големите национални телевизии, където предаване с толкова дълбочина и финес определено липсва. Гордата майка на четири прекрасни деца дискретно запазва мълчание и предпочита на този етап да реализира продукцията си в специализираните платформи YouTube и Storytell, където по думите й, разполага с абсолютна свобода да представя темите и гостите си по най-откровен, увлекателен и интелигентен начин. А ние оставаме в очакване на следващата тема, която г-жа Маджид ни е приготвила.

Източник: crimesbg.com