юни 17, 2024

Гръцката топ звезда Йорданис Агапитос даде старт на най-бляскавите партита в новия KUDO Club & Lounge (ВИДЕО)

Горещата точка на нощна София отвори врати в мол “Парадайз” с богато меню и разбиваща клубна програма

https://kliuki.net/liubopitno/grackata-top-zvezda-yordanis-agapitos-dade-start-na-nay-blyaskavite-partita-v-noviya-kudo-club-lounge-video-3/223807 Kliuki.net
Гръцката топ звезда Йорданис Агапитос даде старт на най-бляскавите партита в новия KUDO Club & Lounge (ВИДЕО)

Клубният живот в столицата вече няма да е същият откакто новият KUDO Club & Lounge отвори врати в мол “Парадайз” с мощно гръцко парти и ексклузивното участие на топ звездата Йорданис Агапитос. Любимият на купонджиите изпълнител вдигна на крака публиката с някои от най-обичаните гръцки хитове, а DJ Mako и виртуозният саксофонист Dani Sax поднесоха на меломаните наистина впечатляващо прекарване в най-хитовата парти точка на нощна София.

 

От управата на KUDO Club & Lounge се бяха погрижили да осигурят истинско петзвездно изживяване на своите гости, а поканените на премиерата минаха като истински звезди по червения килим и бяха настанявани под звуците на джаз съпровод с разбиващи launge парчета. Те останаха очаровани от интериора, който е истинско дизайнерско бижу, съчетаващо комфорта на клубната естетика с много светлина в пространството, луксозни детайли и перфектен баланс между визията и духа на новия клуб. Гостите се насладиха и на просторната тераса, която обещава да бъде притегателен център за летни срещи и нощни забавления.

Старт на вечерта даде Dani Sax, а след него KUDO Club & Lounge бе огласен от автентични фолклорни изпълнения с участието на гайдар от родопския край и народна певица. Тя изпя неподражаемо най-космическата българска песен “Излел е Делю Хайдутин”, а публиката избухна в бурни аплодисменти.

Присъстващите останаха впечатлени от класното меню и богатото разнообразие от коктейли, които клубът предлага. Омайните вкусове на най-бруталните наргилета “Маклауд”, които пристигат ексклузивно в бара, предлагат разбиващи сетивата вкусове и аромати. Почитателите на shisha културата могат да тестват в KUDO Club & Lounge и специалната селекция от над 20 топ заглавия, представени от “Наргиле България”, които гарантирано ще потопят купонджиите в нов свят на невероятни усещания.

За да бъдете и Вие част от най-горещото парти в столицата, побързайте да резервирате своята маса на телефон 0878786774 или на място в мол “Парадайз”, на партерния етаж.