юни 23, 2024

Грандиозно парти за сина на Светлана Гущерова

https://kliuki.net/liubopitno/grandiozno-parti-za-sina-na-svetlana-gushterova-3/196823 Kliuki.net
Грандиозно парти за сина на Светлана Гущерова

Семейство Гущерови спретнаха парти на световно ниво. Феерия в кралско синьо и златно бе цветовият код за рождения ден на 2-годишния Добромир Гущеров-младши.  

Декор, достоен за истински принц подариха Светлана и Християн Гущерови на своя наследник. Малкият Добромир посрещна гостите на втория си рожден ден в елитен ресторант, украсен като истинска приказка на Уолт Дисни. Специално за Гущеров-младши залата бе аранжирана с любимите му герои Мики и Мини Маус, и патето Доналд. Вълшебна комбинация от няколко цвята синьо бе окъпала интериора, върху който грееха безброй балони в няколко нюанса на небесната краска, елегантно допълнени от балонена гирлянда в старо злато. Звездното семейство получи и специална стена на славата, надписана с името на вип-рожденика. Там гостите на Светлана и Християн увековечиха щастливото събитие с безброй снимки и селфита, които веднага напълниха Инстаграм. 

Светлана блестеше с рокля на световен топ дизайнер, издържана в тюркоаз, която събра погледите на гостите. Освен на невероятната домакиня, те се насладиха и на бутиковата торта-замък, върху която удобно се бяха настанили любимите на рожденика Мики и Мини Маус.

Грандиозно парти за сина на Светлана Гущерова

Грандиозно парти за сина на Светлана Гущерова - Снимка 2