September 21, 2024

Гришо преспа в София със засукана 23-годишна брюнетка (ФОТО)

Тя дори се щракна с него на купона в „The 1“

https://kliuki.net/liubopitno/grisho-prespa-v-sofiya-sas-zasukana-23-godishna-bryunetka-foto/230639 Kliuki.net
Гришо преспа в София със засукана 23-годишна брюнетка (ФОТО)

Фенките на Григор Димитров могат да са абсолютно спокойни, че през няколкото дни, в които бе в София покрай мача с Новак Джокович, не е останал на сухо.

Отлично осведомени разкриват, че той всяка вечер мачкал чаршафите с изкусителната бивша тенисистка Симона Борисова, с която били заедно и в елитния нощен клуб „The 1“, където след двубоя бе партито с Джокович и фолк звездата Камелия.

 

23-годишната брюнетка е от най-елитните бройки, с които Гришо се забавлявал, докато бил у нас. Сега се явявала избраницата му, с която прекарвал значителна част от времето си в София, предимно след стъмване. Знае се, че той си пада по по-зрели дами за продължителни връзки като например Серена Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер. За една-две вечери обаче, предпочитал агнешко. Във всички случаи обаче отрупвал креватната си партньорка с подаръци – бижута и скъпи дрешки. Кеш не плащал, както биха си помислили някои.

Бившата тенисистка Симона прекратила кариерата си преди достигане на пълнолетие. Определят я като нереализиран талант, тъй като още ненавършила 15 години, девойката от София печели националния шампионат в Хасково за 18-годишни като състезателка в пловдивския клуб Локо`98. Имала е и победи на европейско първенство и други турнири в чужбина, но с напредването на пубертета, взела да залита по момчета и започнала да се разхайтва.

 

„Мързеше я да тренира достатъчно и накрая се отказа“, разправят от тениса. В момента не било ясно с какво точно се занимава, но със сигурност се е представила добре с Гришо, предполагат хора, познаващи възможностите й. Както може да се предположи, Симона е абсолютна чалгарка, вършееща из нощните клубове в София. Любимите й певици са Алисия, Галена и Ария.

 

В тениса добре познават и майка й Силвия Маринова – засукана мадама, изглеждаща досущ като щерка си, въпреки че е прехвърлила 40-те. Ако двете застанат една до друга, няма да можете да разберете коя е майката и коя дъщерята, тъй като и двете са доста съблазнителни за мъжкото око. Преди 7-8 години Силвия гастролирала по кортовете заедно със Симона, докато малката игрела. Била известна със сприхавия си нрав, често се карала с останалите родители по време на турнирите. Веднъж дори се счепкали с майката на друга тенисистка, която играела срещу дъщеря й.

 

Иначе и Силвия е знойна мадама като щерка си, а освен това в бюста си носи доста сериозна силиконова инвестиция. Преди години дори имала връзка с високопоставен шеф от федерацията по тенис, шушукат из кулоарите на централата. С бащата на Симона не живеели заедно. За него се знае, че е баровец и не оставял без пари бившата си жена и щерка си.

 

Родителите на Гришо едва ли са останали очаровани, ако са разбрали с коя дама е прекарал нощите си в София. Майка му Мария и бащата Димитър треперят да не би случайно някоя шафрантия да му завърти главата и един ден да се докопа до семейното имане. Като жена със здрав провинциален морал, Мария изпадала в потрес при връзките му с мъжемелачки като хавайката Никол Шерцингер и Мадалина Геня от Румъния.

 

Нямало нужда синът й да става баджанак с други прочути плейбои като пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, американския милионер Вито Шнабел и актьора Джерард Бътлър, споделяла мама Мария на кафе с приятелки.

Източник: Уикенд