април 27, 2024

Гришовица се гушка с бившия си Филип Плейн

Повечето опасения са от страна на родителите на нашенския тенисист

https://kliuki.net/liubopitno/grishovica-se-gushka-s-bivshiya-si-filip-pleyn/210018 Kliuki.net
Гришовица се гушка с бившия си Филип Плейн

Докато тенисистът Григор Димитров играе в Китай, любовницата му Мадалина Геня също не скучае. Тя се е приютила в обятията на бившия си – Филип Плейн. Двамата се събраха на лъскаво парти в Милано по повод най-новата колекция на модния гуру.

 

Плейн лично пусна снимките с влашката сексбомба, на една от които са небрежно прегърнати. В модните среди отбелязват, че е изключително рядко явление Филип Плейн да се фука в социалните мрежи с красавици по ревютата си. Очевидно обаче Гришовица все още му е на сърце след краткия, но пък за сметка на това бурен любовен романс, който имали преди време. по всичко личи, че двамата са останали твърде близки покрай работата им.

 

Гришовица се гушка с бившия си Филип Плейн

 

И докато Мадалина и Плейн се прегръщат, Гришо чука топчето по кортовете в Китай, където вече веднъж отпадна, но му предстоят още два турнира в следващите седмици. Хора от обкръжението на хасковлията твърдят, че няма повод за ревност, понеже модният гуру има семейство и само преди три месеца стана баща на син, с който го дари жена му Лучия Бартоли.

 

Повечето опасения са от страна на родителите на нашенския тенисист, които не гледат с добро око на румънката и не вярват в уж чистата й любов към сина им.

Източник: Уикенд