October 18, 2024

Грозденка от „Островът“: Искам да имам 4-5 деца, вероятно е заради ромския ми произход

Отношенията им започнали да се влошават, когато се задълбочили

https://kliuki.net/liubopitno/grozdenka-ot-ostrovat-iskam-da-imam-4-5-deca-veroyatno-e-zaradi-romskiya-mi-proizhod/231951 Kliuki.net
Грозденка от „Островът“: Искам да имам 4-5 деца, вероятно е заради ромския ми произход

Грозденка Владова, позната на зрителите на Би Ти Ви от „Островът на 100-те гривни“, била пред сключване на брак с 12 години по-възрастен от нея мароканец. Въпреки голямата им любов обаче, красивата ромка, която е родом от Лом, не се поколебала и за миг да сложи край, след като се сблъскала с неприемливи за нея порядки в родината на любимия си.

 

Джиджи, както е известна Грозденка в Тик-ток споделя, че си пада по по-възрастни мъже, защото тези на нейната възраст са келеши, а тя иска да има 4-5 деца, за което предполага, че идва от ромското й потекло.

Двамата с мароканеца се запознали в Германия, където той е роден, а тя живее със семейството си през  последните години.

Отношенията им започнали да се влошават, когато се задълбочили. Той настоявал децата им да са мюсюлмани и да не ядат свинско месо, а тя била категорична, че той не може да й заповядва какво да прави.

Когато я завел на гости при семейството си в Мароко, Грозденка съвсем се отдръпнала от него. Била убедена, че няма как да свикне и да се съобразява с тях. Колкото и горещо да било, тя трябвало да избере дреха с дълги ръкави, което й дошло в повече. След раздялата с мароканеца, ромката няма друг мъж до себе си, съсредоточила се е върху развитието си. Работи в бюро за залагания в Германия и освен това разнася пица по домовете в събота и неделя вечерта като втора работа. Налага се да работи на две места, тъй като майка й не е добре здравословно и трябва да й помага.

Освен това учи за автомобилен механик. Споделя, че никога не е мързелувала и работи от 16-годишна.

 

У нас се разчу за красивата ромка, след като стигна до финала на немския конкурс „Мис от Германия“, благодарение на който отишла и до Канарските острови. Там попаднала в първите 5 на конкурса и се наложило да държи реч. Макар да я била написала, не я научила, а и от вълнение едва успяла да каже, че „ако не се приемаме такива, каквито сме, никой няма да ни приеме“, както и че силните жени трябва да могат да се учат от грешките си и да показват емоции.

 

Самата Грозденка плаче и се смее – от всичко по много като споделя, че е откровен човек. Младата ромка смята, че именно с това, както и с лъчезарността си, е спечелила журито в немския конкурс. Разбира се показала и уменията си в ориенталските танци – това бил талантът, който демонстрирала в състезанието. Макар да не се наредила сред топ 3 красавици, Грозденка спечелила симпатиите на зрителите и се сдобила с още повече последователи, както и с предложения да представя тоалети във фотосесия, така че в последно време се изявява и като модел.

 

Медицински проблем сложи край на участието й в „Островът“. Ромката напусна риалитито със сълзи на очи и подут до пръсване корем. Наложи се да се раздели с екзотичното приключение заради диагнозата „илеус“. Лекарите поясниха, че тя страда от непроходимост на червата.

Накрая Грозденка заяви, че въпреки силната болка не иска да си тръгва, а да остане с хората, с които се запознала. Макар в началото да не спирала да ги плюе и обижда, те станали нейно семейство, признава тя.

Източник: Уикенд