юни 23, 2024

Гущерова ще се оперира в Турция

Този проблем може да доведе до херния

https://kliuki.net/liubopitno/gushterova-shte-se-operira-v-turciya/223541 Kliuki.net
Гущерова ще се оперира в Турция

Светлана Гущерова също като редица родни звезди, е паднала в пълен плен на манията към съвършенство. В този ред на мисли, тя вече се подготвя за поредната й пластична операция, при която ще й бъде изрязана излишната кожа, останала й от четирите раждания. Милионерската съпруга ще се подложи на абдоминопластика в клиника в съседна Турция, тъй като има диастаза – деформация на коремните мускули.

 

Наскоро от същия проблем изрева и Жасмина Маджид, придобила известност като асистентката на Румен Луканов в „Сделка или не“ – Жаси. През есента тя роди четвъртото си дете и макар винаги да е била в перфектна форма, дори като бременна, след последното раждане не успя да се възстанови и вероятно се е подложила на интервенция за прибиране на корема.

 

„След 4 бременности диастазата е почти неизбежна. По този повод ми предстои операция. Докторите ще коригират този мой проблем скоро в Истанбул“, обяви многодетната майка, тежаща едва 39 кг. Съдейки по ниското й тегло, едва ли има много кожа за прибиране, но тя държи да е съвършена за любимия си Християн.

Диастазата на коремните мускули е често срещано състояние при бременни и след раждане. Случва се, когато двете половини на правия коремен мускул се раздалечат по време на бременността от разтягане. Разстоянието помежду им може да стигне от 2.5 до 5 см. На ширина, а нетретираната диастаза може да доведе до неприятни последици след себе си, които не са никак естетични.

Това състояние води до отслабване на мускулите, съпроводено с постоянни болки в корема и гърба. Най-сериозната последица от него, е появата на херния.

 

За никого не е тайна, че в рамките на петилетка, Гущерова роди цели четири деца на Християн Гущеров като по този начин изпълниха план-графика си за отрочета. Въпреки това не е изключено обаче в бъдеще да се сдобият и с още наследници.

 

Милионерската съпруга непрестанно се подлага на разкрасителни процедури в старанието си да поддържа перфектен външния си вид. Както е известно, тя е със силиконов бюст, който е коригирала цели два пъти, има и ринопластика, но иска отново да коригира носа си, зъбите й са изкуствени, както и редица филъри и ботокс в лицето…

Източник: Уикенд