март 29, 2024

Христиан Гущеров ли докара Светлана до този й вид?

Специалистите са убедени, че по този начин ще си докара сериозен здравословен проблем

https://kliuki.net/liubopitno/hristian-gushterov-li-dokara-svetlana-do-tozi-y-vid/167580 Kliuki.net
Христиан Гущеров ли докара Светлана до този й вид?

Докато Светлана Гущерова е на върха на щастието, че най-после е успяла да постигне заветните 40 килограма, всички здраво мислещи хора твърдят, че е на ръба на оцеляването. 

Бившата плеймейтка отново е кожа и кости, но тя твърди, че е в перфектна форма.
Прави впечатление, че коленете на блондинката са се разкривили от слабост, което е един от симптомите на анорексията.
 
„Много млади момичета и жени умишлено и целенасочено отказват да ядат, спазват строги диети и просто си гладуват, за да постигнат аристократична бледност и физика като всички известни звезди. Но подобна подигравка със собственото тяло не преминава безследно, най-често води до развитие на заболяване като анорексия. Признаците й са драматично отслабване, хлътнали бузи и корем, торбички със сини очи, изпъкнали ключици, заострени колене и лакти“ – коментираха столични специалисти.

Последователите на милионерската съпруга в социалните мрежи не крият, че са силно стресирани от вида й и я съветват да спре да гладува. Измършавелият й вид в никакъв случай не изглежда секси. 

Пенсионираната плеймейтка често споменава, че мечтата на живота й е да тежи 39 кг и вече почти я е осъществила. Проста, но опасна мечта. Блондинката често пъти става за смях с тези си изказвания, но изглежда не е по силите й да проумее, че хората не й завиждат, а й дават съвети за нейно добро.

Мнозина не изключват вероятността Гущеров да я кара да гладува, за да е красива. Факт е обаче, че тези колене и измъчен вид определено не са красиви. Красиво е да си здравословно слаб, а не анорексично болен, коментира последовател на бившата гола моделка.

Пухкавата тийнейджърка успява да се втали около 20-та си годишнината. След като се окичи с титлата „Мис плеймейт“, тя беше с със слабо телосложение и изглеждаше много добре. Откакто се хвана с Християн Гущеров не спира да се подлага на жестоки диети. 

Очевидно не осъзнава, че единственото, което постига по този начин е да навреди много сериозно на здравето си.
Тези дни стана ясно, че Светлана и съпругът й със сигурност искат и четвърти, а защо не и пети наследник.
Източник: Уикенд
 

Христиан Гущеров ли докара Светлана до този й вид?