май 01, 2024

Христо Пъдев ухажвал три месеца жена си

Кандидатствал 3 пъти в НАТФИЗ

https://kliuki.net/liubopitno/hristo-padev-uhazhval-tri-meseca-zhena-si/214910 Kliuki.net
Христо Пъдев ухажвал три месеца жена си

Христо Пъдев е от хората, при които хубавите неща в живота им, се случват в резултат на неистови усилия. От 1 януари, той ще блесне в новото предаване на bTV „Кой да знае?“.

 

Актьорът, познат на широката публика от сериала „Татковци“, ухажвал съпругата си – колежката му Цвети Петрова в продължение на 3 месеца, докато спечели сърцето й. В професионален план пък кандидатствал три поредни пъти, докато бъде приет в НАТФИЗ. През това време монтирал дограма и работел по бензиностанции.

Пътят му в припознаването на актьорството като призвание също не бил никак кратък. Преди да осъзнае, че е за него, учил информатика в продължение на 2 години.

 

При първия му опит да влезе в НАТФИЗ бил леко неподготвен или поне не както трябва. Явил се на изпита със стихотворения, които баща му му рецитирал вкъщи. Пламен Марков му казал, че много хубаво рецитира. Пъдев тъкмо да приеме оценката му за похвала, последвало изречението, което го попарило – между актьорството и рецитацията няма абсолютно нищо общо… И го скъсали.

 

Христо Пъдев ухажвал три месеца жена си

На следващата година в подготовката му помогнал Симо Алексиев от Пловдивския театър. Тогава обаче изненадващо го скъсали на танците, макар да се явил с шопски комбинации. След време се убедил, че актьорството е субективна професия и тъкмо въпросната година не бил нужен, заради което не го приели. Прибрал се посърнал и започнал да работи на бензиностанция, а след това монтирал дограма.

 

Гледайки поредната постановка в Пловдивския театър, решил, че е време отново да пробва в НАТФИЗ. Третият път се явил на изпит без никакви очаквания, за да не се разочарова отново и нещата взели, че се случили.

 

Бавно, но славно младият актьор си пробива път и в тв продукции. Познат е от няколко сериала, но става популярен с ролята си на Слави в „Татковци“. Печели тази роля в доста стресов за него период – подготвил се за кастинга в последния момент, а допълнителна нотка напрежение добавил и фактът, че жена му Цвети Петрова – също актриса, започнала да ражда.

 

Завел я в болница, след което се прибрал у дома, за да подготви всичко за нея и сина им Петър, след което се отправил за кастинга на сериала, в който влезе в ролята на баща на три момчета. Твърди, че у дома помага с каквото може и ролите се разпределят по естествен път.

 

Двамата със съпругата му се познават от академията, но тогава не били близки. Залюбили се доста по-късно, когато се срещнали на рождения ден на преподавател от НАТФИЗ. На следващия ден Христо писал на Цвети в социалните мрежи, но минала цяла седмица, преди да получи отговор. Минали 3-4 месеца, докато комуникацията им потръгне.

 

Когато станали гаджета научил, че бъдещата му жена не харесва социалните мрежи и не обича общуването по интернет. Когато разбрал, че наистина тя е жената за него, я ухажвал настойчиво и в крайна сметка успял да спечели сърцето й.

Източник: Уикенд