април 27, 2024

Хубавият Станислав от „Хелс китчън“ се ожени за любовта на живота си

За медения си месец младоженците заложиха на остров Корфу

https://kliuki.net/liubopitno/hubaviyat-stanislav-ot-hels-kitchan-se-ozheni-za-lyubovta-na-zhivota-si/209002 Kliuki.net
Хубавият Станислав от „Хелс китчън“ се ожени за любовта на живота си

Чаровният сладкар с големи мускули Станислав Иванов, който излезе като победител от „Хелс китчън“ миналата пролет, вече официално е в редиците на женените мъже. Той се врече във вечна вярност на половинката си Божидара на сватбена церемония на морския бряг. Станислав разочарова фенките си още по време на участието му в кулинарното шоу, обявявайки, че е сгоден.

 

Хубавият Станислав от „Хелс китчън“ се ожени за любовта на живота си

Доста от звездите на „Хелс китчън“, са тропали хора и ръченици по време на сватбеното парти, дори и самия шеф Виктор Ангелов.

Макар шаферките също да били пременени в бяло, роклята на булката Божидара била най-впечатляваща, очертаваща всички извивки на тялото й. Сватбеният тоалет е бил ушит изцяло от нежна дантела като по-голямата й част била напълно прозрачна. Единствено бюстът й бил подплатен с по-плътна материя, а миниатюрната й фуста едвам прикривала най-деликатните й части.

 

Хубавият Станислав от „Хелс китчън“ се ожени за любовта на живота си - Снимка 2

Именно върху плещите на булката паднала голяма част от организацията на събитието. Докато Станислав се борил за голямата награда в „Хелс китчън“, тя подготвила всичко сама.

Припомняме, че Станислав предложил брак на Божидара по време на романтичната им почивка в италианския град Позитано. Още преди пътуването, той носел постоянно годежния пръстен със себе си в очакване на подходящия момент, в който да падне на колене пред любимата си.

За медения си месец младото семейство е избрало гръцкия остров Корфу.

Източник: Уикенд