април 20, 2024

И Карен се пусна чисто гол като Златка (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Изглежда двамата си падат ексхибиционисти

https://kliuki.net/liubopitno/i-karen-se-pusna-chisto-gol-kato-zlatka-goreshti-snimki-3/197719 Kliuki.net
И Карен се пусна чисто гол като Златка (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

При все, че е в петия месец от бременността си, бившата плеймейтка Златка Райкова, по-известна като Русата Златка не се притеснява да пътува на далечни разстояния.

 

Само преди няколко дни тя отпраши към Малдивите в компанията на мъжа си Карен Хачатрян, откъдето обяви, че е в очакване на втората си рожба. След броени дни двойката ще научат и пола на рожбата си. Златка Райкова не крие, че много се надява втората й рожба да е момиче, за да може да я кръсти на майка си – Виктория.

 

За никого не е тайна, че плеймейтката обича да се снима така, както майка я е родила. Прави впечатление обаче, че към дибидюс снимките й се е присъединил и благоверният й – Карен.

В профила си в социалната мрежа, Златка Райкова помести снимка, на която възлюбеният й е без гащи. За щастие обаче той е застанал зад нея и по този начин е прикрил мъжкото си достойнство.

 

Изглежда Райкова и годеникът й ще се окажат чиста проба ексхибиционисти, предвид факта, че не спират да се щракат така, както майка ги е родила. Силиконовата блондинка отбеляза, че за втори път е на Малдивите и много й харесва. Първият път, в който посетила островната държава била в компанията на Благо Джизъса, но малко след това се разделили. Очевидно не се притеснява, че след това й посещение там в компанията на Карен, може да ги последва същата съдба.

И Карен се пусна чисто гол като Златка (ГОРЕЩИ СНИМКИ) И Карен се пусна чисто гол като Златка (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Източник: Уикенд