September 08, 2024

И Мая на Магапаса се окепази с разкрасителни процедури

През 2007 г. се озовала сама на летището в Лас Вегас, държейки в ръце лист хартия с няколко написани думи

https://kliuki.net/liubopitno/i-maya-na-magapasa-se-okepazi-s-razkrasitelni-proceduri/227216 Kliuki.net
И Мая на Магапаса се окепази с разкрасителни процедури

Фолк дивата Мая – другата част от известния през 90-те години дует Мая и Магапаса, се върна в България. Брюнетката, която от години живее в Щатите, е у нас от няколко седмици. Нейни близки издават, че ще остане в родината си само лятото, а в края на август се връща отново отвъд океана.

 

Запознати издават, че Мая се е устроила добре в Америка, където неотдавна си купила къща с басейн. Според мълвата, имението струвало над 2 млн. долара, а бившата певица го придобила през 2021 г. срещу ипотека, която ще изплаща близо две десетилетия. Голяма част от сумата обаче, била платила в брой. Оказало се, че е припечелвала доста добре, изчуквайки с изморителен труд всеки цент.

Припомняме, че Мая и Магапаса се разделиха тихомълком, след като кариерата им залезе преди 17 години. Певицата отпраши за Щатите, където дълго време заработваше като крупие и еротична танцьорка на пилон. Наскоро обаче, след като навършила 50 години, сменила попрището и вече не се чекне гола на пилона, забавлявайки загорели мераклии, а е управител на изискан ресторант в Лас Вегас. Освен това притежава фирма за отдаване на луксозни лимузини под наем.

Мая признава, че работи много, но е доволна от живота си. Продължава да пее, но повече като хоби и от време на време има участия пред българската общност в Америка.

 

Спомня си как през 2007 г. се озовава сама на летището в Лас Вегас, държейки в ръце лист хартия с няколко написани думи. В страната на неограничените възможности работила като танцьорка в нощен гей клуб, като барманка и сервитьорка, шофьор на лимузина, стриптийзьорка. „В началото почти всяка вечер си събирах багажа и си казвах: „Утре се събуждам, купувам си билет и се прибирам в България“, споделя Мая. И това продължило цели 3 години, след което се успокоила и успяла да си стъпи на краката.

 

Докато е в родината си, бившата сценична и житейска партньорка на Магапаса, не губи и миг в скука, а се е впуснала в луди купони. Певицата, която въпреки възрастта си, е успяла да запази стройната си осанка, се появява в компанията на колежката си Рени. Двете дами вдигали наздравици с широки усмивки и се раздавали на макс в ритъма на танца.

 

Макар тялото й, както вече споменахме да е перфектно, далеч не може да се каже същото за лицето й. Очевидно Мая е прекалила с разкрасителните процедури предвид факта, че лицето й е набъбнало като футболна топка.

Източник: Уикенд