October 12, 2024

И Петя Дикова се цани в “Гласът на България” (Треньорите стягат шортите с нови правомощия – Подробности)

Поредният сезон на предаването стартира в ефира в средата на септември

https://kliuki.net/liubopitno/i-petya-dikova-se-cani-v-glasat-na-balgariya-trenyorite-styagat-shortite-s-novi-pravomoshtiya-podrobnosti/229197 Kliuki.net
И Петя Дикова се цани в “Гласът на България” (Треньорите стягат шортите с нови правомощия – Подробности)

Началото ще бъде поставено от два ексклузивни епизода, предвидени съответно за 14-и и 15-и септември. Треньорите на бъдещите звезди са познатите ни лица – Дара, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев. Боряна Братоева и Владимир Зомбори пък ще веселят зрителите като водещи.

Изненадата на сезона се казва Петя Дикова. Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков често-често сменя местоработата си, но упорито държи да е в фир. И в “Гласът на България” тя ще има възможност да води подкаст епизодите “Гласът зад кадър”. Така екипът, който застава пред камерите от септември, вече е ясен.

Междувременно се разбра и че треньорите ще се сдобият с интересни правомощия. Конкуренцията между тях обещава да бъде много сериозна, тъй като ще имат на разположение и бутон “Суперпас”. Когато треньор натисне бутона, той автоматично ще “блокира” колегите си. Освен това суперпасът директно изстрелва съответния участник към вокалните двубои.

Независимо от новостите обаче “Гласът на България” запазва основната си задача – да открие потенциалната звезда, родена за сцената. Дара, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев вече се подготвят усърдно за новия сезон, а как ще се справи и Петя Дикова в новото си амплоа, предстои да разберем.

Източник: woman.bg