юни 27, 2024

И пияното Хриси от „Ергенът” се издаде, че имало гадже още преди шоуто (Култовата участничка призна без да иска)

Христиана от „Ергенът” отпразнува година от връзката си с последния си любовник

https://kliuki.net/bg-kliuki/i-piyanoto-hrisi-ot-ergenat-se-izdade-che-imalo-gadzhe-oshte-predi-shouto-kultovata-uchastnichka-prizna-bez-da-iska/224530 Kliuki.net
И пияното Хриси от „Ергенът” се издаде, че имало гадже още преди шоуто (Култовата участничка призна без да иска)

Шоуто се снима от есента на миналата година, а Христиана се събрала с таткото на бебето  си още през юни.

Най-колоритната участничка от миналия сезон на „Ергенът” се оказа серозно обвързана и то още преди да влезе в рилити формата. Както стана ясно психоложката от Кюстендил вече се е носела на крилете на любовта, въпреки, че влязла да я открие в лицето на Алек.

Преди няколко дена Христиана Манова пусна  снимка в Инстаграм, с която отбеляза 1 година от любовта си с новия с любим от когото скоро ще роди. А от това излиза, че двойката е заедно от началото на миналата година. Малко преди блондинката да замине за Родос.

Само, че феновете  й веднага я спипаха в крачка и я засякоха:”Щом от тогава е минала година значи  сте били заедно когато влезе в „Ергенът”."

Епизодът , в който  Хриси напусна шоуто го излъчиха през март тази година Още веднага почти в следващото си появяване пред публика Хрисито успя да изненада зрителите, че чака бебе от новия си.  Тя сподели шокиращата новина някак с половин  уста и  пропусна да ги зарадва с подробности .Както и досега не споделя такива, освен да се кълне в любов на бащата на бъдещото им дете.

В крайна сметка се оказа, че повечето  от момите са имали резервен вариант в шоуто и едва ли някоя от тях е разчитала да стане булка на т.н. „милионер”.

Източник:Бг днес