април 27, 2024

И за сбогом Цитиридис захапа жестоко Слави

Водещият се разплака във финала на шоуто си

https://kliuki.net/liubopitno/i-za-sbogom-citiridis-zahapa-zhestoko-slavi/213909 Kliuki.net
И за сбогом Цитиридис захапа жестоко Слави

След 4 години в ефир БТВ реши да свали „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от програмната си схема. Във вчерашния финален епизод водещият не скри разочарованието си. В емоционалното слово той изрази благодарност към екипа, но и не спести критики към телевизията и най-вече към предходника си в ефира – Слави Трифонов.

 

Изразявайки поздравления към екипа си Цитиридис заложи на любовта. Посочи всеки от бенда и това как се е променил живота му през последните 4 години, опитвайки се да покаже, че в шоуто всички са били огромно семейство. Именно в тези моменти сълзи тръгнаха от очите на Николаос, а думите трудно излизаха от устата му.

 

На другата крайност изпадна когато даваше оценка какво всъщност е направило шоуто за телевизонния ефир в България. Без директно да назовава имена Цитиридис захапа жестоко Слави и противоречивия му стил на водене на предаване. „Това шоу даде друг тип говорене по телевизията. Без да обиждаме, без да крещим, без да се репчим и без да не можем да признаем грешките си“, проплака Николаос. За да затвърди, че тези думи са насочени към Слави Трифонов, той заяви финално – „Това бе от нас, аз няма да стана политик“!

 

За сбогом Цитиридис даде и обещание на зрителите – „Ще се видим отново в друга форма, в този свят“, вероятно имайки предвид друг бъдещ проект, по който ще работи.

 

Източник: тик-ток