юни 19, 2024

Ирен Кривошиева: Последната ни среща с Ламбо беше в моргата

Именно тя била извикана да го разпознае

https://kliuki.net/liubopitno/iren-krivoshieva-poslednata-ni-sreshta-s-lambo-beshe-v-morgata-2/197796 Kliuki.net
Ирен Кривошиева: Последната ни среща с Ламбо беше в моргата

Чаровната българска актриса Ирен Кривошиева е известна не само с творчеството си, а и с извънбрачната си връзка със Стефан Данаилов – Ламбо, плод на която е синът им Влади.

Ламбо издъхна на 27.11.2019 г. Ако смъртта не го бе отнела на 9 декември щеше да отбележи 80-ия си юбилей.

 

Ирен Кривошиева споделя, че последната й среща с Ламбо била в моргата, тъй като именно нея извикали, за да го разпознае. Спомня си, че го целунала по челото, но бил ледено студен. Именно неин е подписът в книгата в патоанатомията. Звъннали й по телефона и й съобщили, че е починал. След като отишла й връчили вещите му в един плик.

 

Последният път, в който го видяла жив бил на 26 ноември. Макар от няколко дни да бил спрял да говори, когато го посетила в болницата, той се опитвал да общува с нея чрез жестове и мимики. Вече бил интубиран, но хванал едната й ръка, за да я постави върху другата своя ръка.

 

Стефан Данаилов й поискал прошка, докато бил жив, а тя му я дала, поради което е убедена, че сега е в Рая. За себе си казва, че също не е безгрешна. Спомня си, че го посещавала всеки ден в болницата и отбелязва, че последните дни на човек са странни. Твърди, че през годините никога не са имали спорове с Ламбо и винаги го е слушала за всичко. Бил е наясно с всяка крачка със сина им.

 

Връща спомените си назад и споделя, че Данаилов не присъствал на изписването на сина им от болницата. Знаел обаче, че има син, тъй като лично сестрата на Ирен отишла да го уведоми. Тя била тази, която избрала името му, кръстила го на баща си. Владимир бил на 10 години, когато Стефан Данаилов го припознал. През годините той се грижел много добре за него. Стефан Данаилов дълго време не събрал кураж да каже на съпругата си, че е припознал сина си, макар тя да знаела за него.

 

Макар и вече бременна от Ламбо, Ирен Кривошиева е категорична, че никога не е искала с него да станат семейство и да се раздели със съпругата му Мария. Категорична е, че не той ги е накарал да заминат за Америка, а решението е било изцяло нейно. Просто Ламбо не се възпротивил. Дори ги изпратил.

 

Когато Данаилов научил, че синът му ще става лекар много се развълнувал, тъй като майка му крояла такива планове за него, а той не ги сбъднал.

 

Надява се Владимир и снаха й Виктория скоро да я направят баба.

Източник: Уикенд

Ирен Кривошиева: Последната ни среща с Ламбо беше в моргата