април 30, 2024

Ирина Тенчева се зае с пречистването на тялото и душата си

Съпругът й също е минал на здравословен начин на живот и хранене

https://kliuki.net/liubopitno/irina-tencheva-se-zae-s-prechistvaneto-na-tyaloto-i-dushata-si/221418 Kliuki.net
Ирина Тенчева се зае с пречистването на тялото и душата си

От доста време насам многодетната майка Ирина Тенчева се е заела с пречистването на тялото и душата си. Тя не смята за достатъчно спирането на алкохола и спазва хранителен режим, но не за сваляне на излишните килограми или пък от суета, а най-вече за подобряване на здравословното й състояние.

 

Поради тази причина тя планира да направи леко разтоварване през следващите дни. През това време ще консумира сварено жито, ядки и плодове. Тя подсети и последователите си за „тази чудесна храна“, даваща полезни елементи, дори когато не се консумира по режима на Дънов. Тя консумира свареното житно, овкусено със сироп от фурми, канела, лимонова кора и 150 гл. микс от кашу, бадеми, лешници и стафиди.

 

Блондинката признава, че е боледувала неколкократно от Ковид-19, а последното й заразяване завършило с продължителни оплаквания. Енергията й спаднала осезаемо, живеела в нещо като полусън, заспивала, където свари, много забравяла, а и периодично се появявали грипоподобни симптоми, след което изчезвали, косата й падала… Все едно не била тя.

От резултатите от направените изследвания станало ясно, че хемоглобинът й е силно занижен, както и че през тялото й е минал смазващ ковид. На фона на останалите предположения, които имала обаче, тези резултати й се сторили супер новина. В главата й се въртели страшни диагнози, но успяла да закрепи положението, без прием на тежки медикаменти – минала на етерични масла и хранителни добавки, благодарение на които се закрепила. Опитала се да обърне повече време на семейството си и да постигне вътрешен баланс, за да се излекува.

 

Към днешна дата Тенчева си позволява едва по няколко глътки алкохол, при това само по повод. Твърди, че бонусите от въздържанието са многобройни – значително се подобрили сънят и физическата й кондиция, чувствала се по-спокойна и уравновесена, свалила килограми, без диети и ограничения. Вече твърди, че ежедневната консумация на алкохол, дори и в малки количества, граничи с алкохолизъм.

 

От началото на връзката си Иван и Ирина винаги са демонстрирали хормонични отношения. Той също спря пиенето под положителното влияние на Тенчева. Иван е споделял многократно, че по време на брака с първата си жена Вихра Петрова, бил привързан към чашката, тъй като не се чувствал удовлетворен от личния си живот. Многократно е признавал, че дори бил на косъм да се превърне в алкохоли и да свърши зле, но Тенчева го променила към добро.

 

Днес и той живее и се храни здравословно, и дори се опитва да спортува. Ирина го подтикнала да мине на житен режим и двамата ще споделят постигнатите резултати след седмица.

Източник: Уикенд