април 27, 2024

Ирина Тенчева стана абсолютен трезвеник

Доскоро почти всяка нейна снимка бе с чаша в ръка

https://kliuki.net/liubopitno/irina-tencheva-stana-absolyuten-trezvenik/209738 Kliuki.net
Ирина Тенчева стана абсолютен трезвеник

До неотдавна Ирина Тенчева позираше най-вече с чашката в ръка за снимки в социалните мрежи, но занапред няма за е така. Причината е, че блондинката вече зачеркна градусовите напитки от живота си. новината бе обявена наскоро лично от нея като не пропусна да отбележи, че промените от въздържанието й са повече от добри.

 

И макар решението й да идва с известно закъснение, трябва да се отбележи, че все пак това е страхотно. Припомняме, че преди време съпругът й Иван Христов също залиташе по чашката, но в един момент си даде сметка, че има сериозен проблем с алкохола и трябва да го спре. Това се случи след началото на любовта му с Ирина. Той направи тази важна и нелека крачка именно заради нея.

 

Ирина Тенчева стана абсолютен трезвеник

 

От началото на връзката си с нея, Иван си позволил малко шампанско само прираждането на сина им Самуил.

Ирина пък не пропуска да отбележи, че след като приключила с алкохола през декември м.г., сега се чувства по-свързана със себе си и всичко в живота й. тя допълва, че алкохолът доказано не помага да общуваме по-добре с останалите, а замаскира реалния статус на отношенията с всичко и всички, дори и с най-близките ни хора.

 

Към днешна дата може да се похвали и с доста повече енергия. Затова съветът й е да се търсят източници на енергия, преди да затворите пробойните, през които изтича. В допълнение подчертава,  че алкохолът е токсин, към който човек се пристрастява.

Източник: Уикенд